Lifestyle

Show je kamer: Amanda

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer Girlscene lezeres Amanda.


Hoi! Ik ben Amanda en ik show graag mijn kamer aan jullie. Op dit moment studeer ik communicatie, blog ik en doe ik véél te veel leuke dingen. Inmiddels heb ik deze kamer al een tijdje, maar ik ben er elke dag nog steeds erg happy mee. Het is goed bij te houden met schoonmaken en ik vind het heerlijk om af en toe alle troep op te ruimen. Een schone kamer is fantastisch! 


De vensterbanken probeer ik zo veel mogelijk leeg te houden, maar dit glaswerk bij elkaar vind ik erg mooi staan. Mooie pasteltintjes met een fijne kalender, dit zorgt voor rust en ook gezelligheid. Op mijn nachtkastje heb ik een steigerhouten dienblad met daarop een zilveren lijst.Verder staat er nog een zilveren lamp, die een heel leuk effect heeft als het aan staat, een geurzakje, een lekkere bodylotion, een bakje voor de smartphones en een oud Engels theekopje - hier ben ik gek op. Naast mijn nachtkastje, of eigenlijk meer een tafeltje, heb ik twee rieten manden staan. Een met schoolspullen en de ander met verschillende magazines. Toevallig ligt er nu een magazine bovenop met op de cover de Zweedse blogger Kenza. Ik was pas in Zweden en kocht dit blad, omdat ik Kenza ontzettend tof vind! Een geurzakje, hartjes en de letter A aan mijn bed, gewoon omdat het knus is. Ik hang dit allemaal bij elkaar, zodat mijn kamer wel lekker glad blijft. Als je leuke losse spulletjes bij elkaar zet geeft het niet zo'n rommelig effect, maar is het juist stijlvol. Niet te veel natuurlijk. In het witte kastje bewaar ik mijn beautyproducten en andere rommelige spullen als mijn sokken en ondergoed. 

Bovenop de kast ligt een hele oude koffer, gescoord bij de kringloopwinkel voor een paar euro, met daar bovenop mijn zomerhoed. Ook staat er nog een oldskool telefoon en een wit doosje om dingen in op te bergen. Hier zie je mijn ingebouwde kledingkast en mijn royal bureaustoel, waar ik erg blij mee ben. Op het tafeltje naast mijn witte kastje staat een zwart handig ding, geen idee hoe ik het moet noemen, waar ik mijn luchtjes en sieraden makkelijk in kwijt kan. Mijn bureau is altijd opgeruimd. Ik houd gewoon niet van losse rommel en ik werk veel beter als het netjes is. De leuke zilveren lamp komt van Action en ik ben ook erg blij met mijn twee brullende boxjes. Ook heb ik een klein bankje in mijn kamer. Zoals je ziet heeft mijn kamer twee schuine wanden, wat betekent dat deze kamer eigenlijk uit één groot dakkapel bestaat, meer is het niet.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!  

Wat vind jij van Amanda haar slaapkamer? 

Pin je inspiratie op Pinbook

LOVE dit artikel
11 meiden hebben deze blog geloved