Beauty

Beauty tips voor luie meiden

Hé, niet iedereen houdt ervan om een uur eerder op te staan om haar en make-up voor die dag te doen. Slaap is heilig en dat is heel begrijpelijk. Dit artikel is speciaal voor de meiden die graag zo lang mogelijk in hun bed liggen en zichzelf in korte tijd klaarmaken. De volgende beauty tips zijn namelijk goed afgestemd op de routine van iemand die lui is als het op beauty aankomt. Lees maar mee!

Hoezo wil je vijftig verschillende producten hebben als je het ook met vijf items af kan? Precies. Dat is de taal die 'luie meiden' spreken. En daar is helemaal niks mis mee, want met een minimale hoeveelheid make-up en verzorgingsproducten haal je het maximale uit je look! De volgende dingen komen misschien wel goed van pas.

Micellair water
Je gezicht reinigen met een cleanser en water kan veel sneller. Gebruik in plaats daarvan micellair water om het proces te versnellen. Breng een paar druppels aan op een wattenschijfje, haal het over je gezicht heen en klaar! Micellair water vind je gewoon in de drogisterij bij het schap van L'Oréal en Garnier.

Opvallende lipkleur
Oké, niet meteen oordelen. Het is waar dat een opvallende lipkleur 1. moeilijk is om netjes aan te brengen en 2. gedurende de dag veel aandacht nodig heeft. Maar in dit geval hinten we op een opvallende lipkleur in lippenbalsem vorm. Precies genoeg om iedereen te laten denken dat je vanmorgen veel moeite hebt gedaan. Girlscene's favorieten zijn Clinique Chubby Stick, Bourjois Color Boost balms en Maybelline Baby Lips (in de kleur Cherry Me!). Als je één van deze producten draagt hoef je je geen zorgen te maken dat het overal op je gezicht eindigt en bovendien blijft het een paar uur goed zitten op je lippen. 

Blush-lip duo
Over lipkleuren gesproken… Kies voor een blush-lip duo. Multitaskers zijn de beste vrienden van meiden die niet veel tijd en geld aan hun uiterlijk willen besteden. Een crème blush die voor zowel je lippen als wangen werkt is daarom niet alleen tijdbesparend, maar ook geldbesparend. En daar houden we van.


bron

Bronzer
Bronzer is ook een voorbeeld van een product dat je op meerdere plekken en manieren kunt gebruiken. Geef je gezicht meer vorm door te shapen, maak je wangen warmer door een laagje bronzer aan te brengen of zet je arcadeboog aan met bronzer in plaats van oogschaduw. 

Getinte dagcrème
Nog een goede: getinte dagcrème. Een product waarbij je niet hoeft na te denken als je het aanbrengt. Je vangt twee vliegen in één klap omdat je de huid hydrateert en egaliseert. Daarnaast krijg je geen gekke strepen op je gezicht en is het eenvoudig aan te brengen met je handen.

Oplichtende concealer
Kan foundation jou gestolen worden, maar heb je wel last van donkere kringen of een doffe huid? Dan is een oplichtende concealer iets voor jou. Probeer bijvoorbeeld eens L'Oréal Lumi Magique als je de huid wil laten stralen zonder super dekkende make-up aan te brengen.

Gekleurde wenkbrauwgel
Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht, maar het neemt veel tijd in beslag om ze elke dag netjes in te vullen en bij te werken. Daarom is gekleurde wenkbrauwgel een prima vervanger van het wenkbrauwpotlood. Je geeft je wenkbrauwen meer kleur en zorgt er tegelijkertijd voor dat ze de hele dag in model blijven.

Wimperkruller
Door vijf seconden je wimpers te krullen maak je een wereld van verschil. Je wimpers krullen beter en bovendien blijven ze gedurende de dag langer gekruld als je daarna een mascara aanbrengt. Als je ogen eruit springen hoef je verder niets meer aan je gezicht te doen! 

Texturising spray
Fijn, slap en plat haar geef je meer pit door texturising spray in je haar te spuiten. Spray het door de lengtes van het haar om het meer textuur en een rommelige feel te geven. Vervolgens spray je een beetje bij de haaraanzet voordat je met je handen door het haar gaat. 

Knot
Is die bad hair day niet te verhelpen? Dan is er maar één oplossing: zet het vast in een knotje. 

Mousse
Nog een haarproduct? Ja! Mousse is hét product voor meiden die willen dat het haar gewoon drie dagen achter elkaar in model blijft. Breng een flinke hoeveelheid aan op nat haar, laat het drogen en stijl het vervolgens zoals je altijd doet. Zeker weten dat je de volgende ochtend wakker wordt met een kapsel dat nog prima in model zit.

Wat is jouw beauty tip?

Must reads 👀