Lifestyle

Vul Girlscene’s enquête (III) in & win

We horen jullie al denken: "komen jullie wéér met een enquête?!" ;-). We know, maar we hechten nu eenmaal veel waarde aan jullie kennis en mening. Vandaag schreven we over de trend van behaarde benen, aangezien steeds meer vrouwen het scheermes links laten liggen om vervolgens met behaarde benen over straat te gaan. Naar aanleiding van deze trend hebben we een enquête opgezet om erachter te komen wat jullie gewoontes zijn wat betreft het ontharen van je benen. Vul de enquête in en maak kans op een leuke goodiebag! 

Het ontharen van benen is iets waar wij ladies wel wat van af weten. Naar aanleiding van de trend om beenhaar te laten staan, doen wij onderzoek naar het ontharen van benen onder jongeren. Want hoeveel van jullie ontharen eigenlijk? En hoe? En waarom? We hebben twaalf vragen opgesteld om alles te weten te komen over jullie gewoontes wat betreft het ontharen van je benen. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. 

Wees niet bang, het beantwoorden van de vragen is anoniem! 


Bron

Om je te bedanken voor de medewerking, maak je kans op een leuke goodiebag! Deze wordt verloot onder alle deelnemers. Om kans te maken moet je het volgende doen:
– Vul de enquête in
– Laat in de reacties achter dat je de enquête hebt ingevuld 
– Houd je Girlscene-profiel de komende week in de gaten, we zullen de winnares een note sturen en om adresgegevens vragen

Vul de enquête in

Bedankt ladies!