Behind the Girlscene-redactie: #29

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Elke maandag beginnen we met verhalen over het weekend. Het was erg lekker weer afgelopen weekend, dus we hebben allemaal wel in het park gelegen of op een terrasje gezeten. Danique genoot bijvoorbeeld van een ijsje in Leiden en verder was ze druk met haar interieur (as usual).

Na kort kletsen gingen we aan de slag. Super spannend: onze eerste Instagram-winactie is online gegaan! Je maakt kans op super zomerse armbandjes als je de onderstaande afbeelding regrammed en @Girlscene_NL tagt. It's as simple as that! Verder ging Renée aan de slag met een artikel over mascara, houd de website dus in de gaten als je nog een nieuwe mascara zoekt.

Ook ontvingen we een leuk mailtje voor een nieuwtje op aanstaande donderdag, wat jullie zeker leuk gaan vinden! Als je dit leest is het nieuwtje al online gekomen :-).


Danique genoot in haar weekend van een ijsje


Ook ging ze aan de slag met haar interieur


Bloemen geven je interieur net wat extra's. Hier word je toch vrollijk van?!


Danique sprak 's middags met een vriendin af die misschien wat voor Girlscene kan betekenen. Dat ging gepaard met heeeerlijke hapjes ;-)


Hoera! Onze eerste Instagram-winactie staat online. Doe jij al mee?


Renée testte een berg mascara's voor een nieuw artikel

Dinsdag
Sinds Girlscene ook op Instagram te volgen is, beginnen we de dag met een leuke Instagram-post. We doen dat in shifts zodat iedereen een kans heeft om een plaatje uit te zoeken. Later op de dag plaatsen we dan een foto van iets wat er op de redactie gebeurt, vandaag: een selfie toen we onderweg waren naar de supermarkt. Leuk om te zien, toch? ;-)

We hebben niet alleen artikelen geschreven, we hebben iets super spannends gedaan! Naar aanleiding van het artikel over behaarde benen, hebben we een vragenlijst opgesteld om meer te weten te komen over jullie gewoontes wat betreft het ontharen van je benen. Heb jij 'm al ingevuld? Je maakt kans op een leuke goodiebag! Vul de vragenlijst hier in. 


We beginnen de dag met een inspirerende post op Instagram. Deze quote is zoooo waar!


SELFIE!

Woensdag
Ein-de-lijk lekker weer! Dat betekent (helaas) niet dat we rustig aan kunnen doen. Oké, op Emma na dan! Zij heeft vandaag vrij en boekt nog even snel een vakantie. Deze zomer gaat ze lekker ontspannen op Malta... We zijn heus niet jaloers. Zeker niet na het zien van haar Instagram foto. ;-)

Ondertussen gaat het werk op de redactie door. Renée begint thuis snel aan een nieuwtje over een meisje dat beweert dat Instagram haar discrimineert om haar gewicht. Best shocking! Danique en Shelley zijn inmiddels ook aan het werk op Girlscene HQ terwijl Renée een plekje buiten vindt om verder te schrijven. Niet verkeerd, niet verkeerd.

Er gebeurt in ieder geval genoeg vandaag! Interieur addict Danique is bijvoorbeeld helemaal in haar nopjes met nieuwe goodies voor in huis. De mooie theedoek van Mae Engelgeer for .pt, komt goed van pas. En omdat het een limited edition is, is het extra speciaal natuurlijk! Verder wordt er weer een record aantal artikelen getypt. Wist je al dat we zijn begonnen met de eerste artikelen voor de herfst? Insane. Stiekem zijn we nog lang niet in de herfststemming, maar aangezien we minimaal een paar maanden vooruit werken is het onmogelijk om te negeren dat de zomer er binnenkort al op zit. Snif...

Emma heeft een vakantie naar Malta geboekt!


De dag begint meestal met het schrijven van nieuwe to do lijstjes. Dit staat onder andere op het programma van Renée vandaag!


Renée heeft haar Garnier Hydra Match dagcrème helemaal opgemaakt. Fijn spul! 


De jummie lunch van Danique met aardbeien en geitenkaas


Hoe leuk is de nieuwe theedoek van Danique?!


Selfie time met nieuwe I Want That Musthave goodies


Renée werkt voor de verandering buiten... Lekker!

De BROS limited edition 'Milk & Butterscotch' en wat smaakte het lekker! 

Donderdag
De ventilatoren draaiden overuren (letterlijk), want het was een warme dag. Hoewel we niet van het weer konden genieten, hebben Danique en Emma wel gebruikt gemaakt van twee summer essentials: ijs en zonnebrillen! Helemaal zo slecht nog niet, ook al was het wel fijn geweest als we buiten konden werken. Kan iemand alsjeblieft een laptop ontwerpen waarmee je ook in de zon kunt werken?! 

De dag zag er verder iets anders uit dan normaal. Danique en Emma hebben de dag gespendeerd met het bedenken van creatieve ideeën voor artikelen en advertorials, we deden een oproep dat we op zoek zijn naar een video editor (ben jij goed met video's maken en bewerken? Meld je dan nu aan via dit artikel) en we waren druk met het uitwerken van het onderzoek over behaarde benen waar jullie massaal aan hebben meegewerkt. De resultaten zijn indrukwekkend! 

Om half zes waren we stiekem wel een beetje blij om het kantoor te verlaten, binnen was het inmiddels een broeikast geworden. 's Avonds hebben we nagedacht over de outfits voor de volgende dag, ze zeggen dat het nóg warmer wordt! 


De spontaanste foto die ooit van Danique en Emma is gemaakt. Werken op de Girlscene redactie is best wel lachen ;-)


Bij hard werken en warm weer hoort een verkoelend ijsje. In de drukte niet eens tijd gehad om iets te doen aan de afgebladderde nagellak, oeps! 

Vrijdag
Inderdaad, het was stukken warmer dan de dag daarvoor. Toch startte Danique de dag met een warme koffie, omdat ze er eigenlijk stiekem een beetje aan verslaafd is. Ondanks de hitte, was het toch een drukke dag met veel artikelen die geschreven moesten worden. Het was een echte race tegen de klok, want we wilden het liefst zoveel mogelijk doen in de ochtend omdat het dan nog koel is op het kantoor.

's Middags wilden we wel even van het weer genieten, dus we gingen op de trap voor het kantoor zitten om te lunchen. Pfoeeee, wat was het warm in het zonnetje. Tegen vieren werd het heeeeel warm binnen en besloten we om een ijsje te halen bij Frozz. Dat hadden we wel verdiend na een ochtend zo hard werken, toch? Wij vinden van wel :-). 

Om half zes was het tijd voor WEEKEND!


Goede start van de dag: koffie! 


Danique haalde een heerlijke lunch bij Juice & Salad 


Als het buiten 30 graden is, dan ga je natuurlijk niet buiten lunchen ;-) 


Om het af te leren: een ijsje van Frozz <3 

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley