Lifestyle

Deze mannen moet je hebben gedatet voor je 30ste!

Mannen, ze zijn niet alleen fijn om naar te kijken, ze zijn ook nog eens lief, gezellig en hebben (als het goed is) ook nog eens humor. Maar er zijn natuurlijk genoeg verschillende soorten mannen, van badboys en hippies tot de rijke stinkerds en egoïsten. Girlscene zet daarom 11 mannen voor je op een rij die je voor je 30ste moet hebben gedatet. Al is het alleen om de ervaring, zodat je er iets van leert!

Tijdens je single life is niets leuker dan casual daten en op ontdekkingsreis gaan naar wat voor jongen je nou eigenlijk leuk vindt en wat jou aantrekt in een jongen. Maar om daar achter te komen moet je wel een aantal verschillende jongens hebben gedatet. Wat dacht je van een jongen die je ophaalt in een limousine en alles voor je betaalt? Of een aparte jongen, waarvan je geen hoogte krijgt en steeds vreemde opmerkingen maakt tijdens jullie date? Lees de verschillende soorten boys hieronder! 🙂

#1 De ijdele boy
Niets is vervelender dan een jongen die ijdeler is dan dat jij bent. Dat hij er verzorgd uitziet is wel een plusplunt, maar hij moet niet langer voor de spiegel staan dan jij. En tijdens een date moet hij zeker niet steeds bezig zijn met hoe hij eruitziet, hij hoort namelijk bezig te zijn met jou en niet met zichzelf. Maar het is wel grappig om te zien dat ook dit soort jongens bestaan en stiekem kun je er wel om lachen.

#2 Rockster
Er is vast wel een jongen op je middelbare school die je altijd al hebt willen daten, al is het alleen om zijn rockster status. Doordat hij op een podium staat te zingen en te spelen op een gitaar, kun jij al half wegkwijlen van genot. Daarom moet je een rockster gedatet hebben, zodat je kunt zeggen tegen je vriendinnen dat je met hem op een date bent geweest. Hoe cool zou dat zijn?

#3 Hippie
De hippies zijn de mannen die van het leven genieten en alles positief bekijken. Ze steken dan ook voor het plezier een jointje aan en vertellen spirituele verhalen. De hippies leven in een totaal andere dimensie en tijdens de date weet je dan ook niet hoe je je moet gedragen, maar het laat je wel een nieuwe blik op het leven werpen en dat kun je zeker waarderen. Hoewel het verder niet echt mannen zijn waarop je kunt bouwen. 

#4 The selfish guy
Dat je op een date gaat en de jongen beslist wat jullie gaan doen is hartstikke leuk, want dan laat dat zien dat hij ondernemend is, maar het moet niet doorslaan. Beslist hij over alles en betrekt hij jou hier niet in? Dan wordt het tijd om misschien de benen te nemen, want met zo'n jongen wil niemand op een date.

#5 Rijkelui
Tijdens een date vinden we het echt niet erg om zelf iets te betalen, al is het maar een ijsje als toetje. Het geeft ons namelijk ook een gevoel van macht. Maar als hij alles betaalt, niet alleen tijdens een eerste date, maar altijd, voel je je toch een beetje schuldig. Je wil dan ook absoluut niet profiteren van hem, maar hij blijft er maar op aandringen voor alles te betalen. Zucht…

#6 Skaterboy
De skaterboys zijn misschien wel het meest aantrekkelijk, met hun gespierde figuren en bezwete lichamen tijdens het skateboarden. Ze zijn bovendien ook nog eens hartstikke aardig en hebben een cool imago, maar skaten staat bovenaan het lijstje. 

#7 Bad boy
Niet iedereen krijgt in haar leven te maken met een bad boy, maar als je dat wel doet weet je zeker dat het maar één keer mag gebeuren. Want met een bad boy eindigt het nooit goed af. Het is een jongen die bijvoorbeeld rookt, drugs gebruikt en veel uitgaat. Iemand die jou meeneemt in een wereld die voor jou nog onbekend is en dat maakt het spannend. Maar een bad boy is een jongen waarop je niet kunt vertrouwen en ook niet op kunt bouwen, als je echt op zoek bent naar een relatie. Maar je hebt wel fun met een bad boy 😉


Bron

#8 De kunstenaar
De kunstenaar is een jongen die net even wat anders denkt, buiten de lijntjes. Tijdens een date vind je het dan ook moeilijk om een gesprek met hem te voeren, omdat je niet het idee hebt dat jullie elkaar begrijpen en op één lijn zitten, maar het is wel interessant om te horen wat hij zoal doet en waarom hij dat ook doet en om daarvan te leren.

#9 De vreemde vogel
Als je tijdens een date continue vreemde opmerkingen te horen krijgt, weet je eigenlijk al dat dit niet was voorbestemd. De gast is een vreemde vogel en je weet niet zo goed wat je nou moet zeggen als reactie op zijn zinnen. Misschien wordt het toch maar tijd om de truc te gebruiken dat je nog een andere afspraak had staan en daar echt naartoe moet. Sorry! 

#10 De 'ik wil alleen seks met je' boy
Tijdens dates kom je er snel genoeg achter of een jongen je alleen als potentieel seks buddy ziet, of als iemand waarmee hij iets meer zou willen. En met deze boy is het eigenlijk meteen al duidelijk. Hij zit veel aan je, maakt seksueel getinte opmerkingen en is eigenlijk helemaal niet geïnteresseerd in jou als persoon, maar alleen in je lichaam. 

#11 De betweter
De betweter is een jongen die vrijwel alles beter weet en dus ook totaal niet luistert naar wat jij te zeggen hebt. En als iets vervelend is, is het wel als iemand niet naar je luistert. Vooral tijdens een date. Beter dat je maakt dat je wegkomt, want met dit soort jongens valt er geen discussie te beginnen.

*Uiteindelijk heb je wel stereotype jongens, maar niemand valt precies in één hokje te plaatsen. Geen enkele jongen is dus precies zoals de beschrijvingen hierboven, maar de jongens zijn wel vergelijkbaar en hebben wel wat weg van sommige omschrijvingen. 

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀