Fashion

Vimodos.nl

We shoppen ons helemaal gek bij de grote ketens. Maar naast al deze goedkope en daardoor tijdelijke kleding, willen we wel een paar kwalitatief betere items in de kast hebben hangen. Voor deze items ben je bij de nieuwe webshop Vimodos.nl aan het goede adres!

Vimodos.nl verkoopt betaalbare merkkleding, zoals Supertrash, Met Injeans en Rare. Binnenkort komen daar nog meer, door Girlscene geliefde, merken als Friis & Company en Fab bij!
Er zijn veel voordelen bij Vimodos, je betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten en je kunt ook alle producten gratis retourneren. Ook als je een kledingstuk als de wiederweerga nodig hebt, is deze nieuwe webshop handig, want ze leveren het de volgende werkdag. En dat is niet het enige voordeel. De webshop is ook in het bezit van een eigen maatadviseur. Je voert bijvoorbeeld in de tool je taille-omtrek in, et voila, je maat komt tevoorschijn.

Wanneer je offline winkelt, loop je winkel in, winkel uit. Dat is bij deze webshop ook zo, want ieder merk heeft haar eigen mini-webshop binnen de site, helemaal in de stijl van het merk. Twijfel je nog over een artikel? Bekijk dan de handige catwalkfilmpjes! Zo zie je bijvoorbeeld meteen of dat ene rokje omhoog kruipt tijdens het lopen.

Girlscene heeft een eigen pagina binnen Vimodos met onze favorieten! Heb je het op dit moment niet zo breed? De sale met kortingen tot 50% is in volle gang!

vimodos

Angel Eye jumpsuit, prijs € 77

vimodos

Angel Eye jumpsuit, prijs € 77

vimodos

vimodos

Sailor X Back, prijs € 69,95

vimodos

vimodos

T-Magena Maglietta trui van Diesel, prijs € 90

vimodos

vimodos

Laya Plain Cotton top, prijs € 47,97

vimodos

SuperTrash Deflect jurkje, prijs € 49,95

vimodos

SuperTrash Snake ring, prijs € 15

vimodos

SuperTrash ring, prijs € 15

Kende jij deze webshop al?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved