Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Lea Michele tot Hilary Duff en Cara Delevingne. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Lea Michele
Miss Lea Michele neemt haar beste vriendin mee voor een lekkere verjaardagslunch in Los Angeles. Lea draagt, naast haar mooie glimlach, een blue print playsuit met daaronder gladiator sandalen. Ze houdt haar haren uit haar gezicht door middel van een zwarte haarband en draagt verder een zonnebril met bruine glazen, en een zwartleren minibag

Selena Gomez
Selena verlaat The Bedford hotel in New York en had waarschijnlijk geen zin in een beha. Ze draagt een simpele, zwarte top, een donkergrijs vest en een lichte, geripte jeans. Om haar outfit compleet te maken draagt Selena grijze punthakken.

Vanessa Hudgens

De jongedame die er vrijwel altijd leuk uitziet, is niemand minder dan Vanessa Hudgens. En zo ook dit keer, waarbij ze in een geheel witte outfit afspreekt met bff Ashley Tisdale om samen even langs Nine Zero One Salon te gaan. 

Alessandra Ambrosio
Als je oorspronkelijk uit Brazilië komt, hoor je de mannen van het WK wel te supporten en dat is ook precies wat Alessandra Ambrosio deed. Voor de halve finale met Brazilië tegen Duitsland, koos Alessandra voor een sportieve outfit om haar land te steunen!

Cara Delevingne

Supermodel Cara verlaat haar huisje in Londen om even een pitstop te maken bij een vriendin. Terwijl madame dat doet draagt ze een zwarte bomberjack, wit T-shirt met ronde hals, geripte jeans met legerprint en zwart-witte sneakers. Voor een geheel stoere look kiest Cara daarbij voor een zonnebril met reflecterende, groene glazen en een zwarte Birkin bag. 

Kylie Jenner

In dit rijtje mag Kylie Jenner zeker niet ontbreken. De altijd fashionable celeb draagt een groot grijs T-shirt met de eerder gerdragen black boots. Verder heeft ze een Givenchy bag bij de hand en draagt ze een zwarte hippie hoed. 

Hilary Duff

Iemand die ook niet in dit rijtje mag ontbreken is actrice Hilary Duff. Terwijl Hilary een grote smile opzet, is ze onderweg naar het concert van diva Cher. Hilary draagt een sheer black top, zwarte blazer, donkergrijze ripped jeans en zwarte cowboy boots. Qua accessoires draagt ze een Chanel bag en een gouden chain ketting. 

Kendall Jenner

Supermodel in the making Kendall draagt een witte top van Topshop, geripte jeans van Paige en daaronder Chanel espadrilles. Haar felgekleurde minibag komt van Saint Laurent en haar zonnebril van het succesvolle merk Ray-Ban. We like!

Alexa Chung

Model Alexa Chung had zin in een festival en ging naar het Glastonbury Festival. Helaas was het niet zulk lekker weer, maar was Alexa daar goed op voorbereid met haar regenlaarzen! Alexa draagt een witte blouse, fluwelen blazer en een donkergrijze skinny jeans.

Taylor Swift

Taylor staat bekend om haar klassieke looks en zo ook op deze zonnige dag. Ze draagt een top en rok van Reformation. Haar schoenen zijn van Pikolinos en haar ketting van Dannijo. Pretty!

Wie rockt de look het best? 

Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀