Behind the Girlscene-redactie: #28

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
De redactie had een super fijn weekend achter de rug. Emma bezocht was zaterdag bij Olympus Playground waar Girlscene- en Fashionscene-lezeressen bij konden zijn. Er kwamen 200 meiden en wat was het leuk! Er waren verschillende decors waar je super toffe foto's mee kon maken en je kon een fotografie workshop bijwonen. De deelnemers kregen allemaal een SD-kaartje waar ze foto's op konden schieten en mee naar huis konden nemen. Danique was ondertussen in het zuiden en genoot daar van allerlei lekkernijen. Ook heeft ze haar allereerste verjaardagscadeau binnen!

Maandag waren we allemaal op het kantoor, met uitzondering van Annemerel. Zij zat lekker met haar billen in Italië! We schreven over mannen met knotjes, want dat schijnen ze binnenkort allemaal te dragen. Vind jij het hot of zijn knotjes alleen voor vrouwen? Op de redactie waren de meningen verdeeld. Verder was het the usual: typen, telefoneren en fotograferen.


Emma was bij Olympus Playground met Fashionscene's Daphne, waar je zulke coole foto's kon nemen


Er werden duizenden foto's genomen, maar je kon ook je fotografiekennis bijspijkeren met een inspirerende workshop


Danique was vorig weekend in het zuiden


Haar allereerste verjaardagscadeau is binnen! Dit schatje stond al super lang op Danique's verlanglijstje en nu is 'ie eindelijk van haar


Danique dronk in de pauze een gezonde groene smoothie. Wat vinden jullie trouwens van haar nieuwe tas?


Renée fotografeerde nieuwe beautyproducten, zoals deze lipstick van Sisley


Binnenkort getest: de deep pore set van Clarisonic. Stay tuned!

Dinsdag
Blèhhhhhh, wat was het vies weer! De regen bleef met bakken uit de hemel komen, het heeft geregend van 's ochtends negen uur tot half 6: de hele dag dus. Vonden we niet zo heel erg, want we waren toch aan het bureau gebonden om artikelen en e-mails te tikken en een regenbui werkt best wel bemoedigend. Het was iets minder bemoedigend toen we naar de supermarkt moesten om lunch te halen, gelukkig hebben we hele fijne paraplu's op het kantoor staan. 

Renée was niet aanwezig omdat ze aan haar scriptie werkte; iets met beauty en video's. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat, Rennie (haar bijnaam hihi)! Ook Annemerel was er niet, zij zit in Italië waar het weer een stuk aangenamer is dan hier. Jaloersssss.

Verder hadden we vooral veel HONGER, door de kou misschien, maar ook door het artikel over de hamburgers van McDonald's die we niet in Nederland hebben. Wat ons betreft mogen sommige burgers ook naar Nederland komen. Yummy!


Renée was niet aanwezig op het kantoor om aan haar scriptie te werken


We kregen dit leuke, originele pakketje van Dolce & Gabbana binnen. Het luchtje ruikt heerlijk!

Woensdag
Na het bekijken van de eerste halve finale tussen Brazilië en Duitsland (1-7!), begint de redactie van Girlscene zich een beetje zorgen te maken over het Nederlandse team. Wat als we in de finale komen te staan met ons gevaarlijke buurlandje?! Maar laten we eerst de wedstrijd tegen Argentinië winnen en dan kunnen we ons daar laten weer zorgen om maken. Voor dat het zover is, moest er wel nog gewerkt worden en zijn Danique, Renée en Shelley weer hard aan het werk.

Terwijl Emma geniet van haar vrije dag, kreeg Danique te horen dat ze vandaag behandeld kon worden voor haar wortelkanaal behandeling en zich dus alvast kon voorbereiden op de vele verdovingen. Auchh!

Renée en Shelley bleven daardoor alleen achter op kantoor en tikten heel wat artikelen weg. Maar voordat Danique het hoofdkantoor verliet, dachten ze nog even een selfie te maken waarbij ze de 'squinch' probeerden. En omdat het zulk deprimerend weer was, trakteerden Renée en Shelley zichzelf op wat chocolade. Hmmmm


Do the squinch! 


Shelley had vanuit huis een pot chocoladepasta meegenomen en besloot tegen beter weten in in de pot te lepelen. Oh my god!


Een ware chocolade traktatie met warme chocolademelk van Coffee Company. Sluurrrppp!

Donderdag
WAAAARM! Het was ongeveer 25 graden in Amsterdam en het zonnetje scheen volop. Emma was hier totaal niet op voorbereid en kwam in haar herfstjas (!) naar het kantoor. Oeps. Met zulke hitte is het bijna verplicht om een ijsje te eten, dus dat hebben we dan ook gedaan.

Het perenijsje ging er zo in, maar dat was nog niet genoeg. 's Middags vertrokken Danique, Emma, Renée en Shelley naar de Leidsestraat om falafel te halen. We besloten om te lunchen in het zonnetje, op een bankje op de Leidsegracht, vlakbij het bekende bankje uit Fault In Our Stars. Daarna gingen we door naar Marie Stella Maris om een koffie'tje te halen. Veel gegeten en gedronken dus, verder was er niet veel bijzonders gebeurd. 


Bij warm weer hoort een verkoelend ijsje


Lekker lunchen in de zon


Tot slot nog een koffie'tje gehaald bij Marie Stella Maris. Leuke beker, hè?!

Vrijdag
Emma en Shelley moesten het met z'n tweeën doen. Danique had een dagje vrij, Renée zat thuis aan haar scriptie en Annemerel zat nog steeds in Italië. Het was een rustige dag op het kantoor, er waren niet veel mensen en daardoor konden we goed doorwerken. Het enige jammere was dat het kantoor in de loop van de dag snikheet werd, waardoor onze hersenen minder goed konden functioneren dan normaal.

Shelley ontving veel complimentjes over haar nieuwe ringen die ze scoorde bij H&M voor slechts €3,99! Dat is een goede koop geweest. Ook haalde Emma nog even koffie om dat dag mee door te komen, je kunt wel zeggen dat 'a coffee a day keeps the doctor away' ons motto is ;-).

Om half 6 was het WEEKEND! Emma ging na werktijd met Claartje van Vrouwen.nl naar een Disaronno borrel in het Amstel Hotel, fancy hè? Het Amstel Hotel is net zo mooi als dat het er van buiten uitziet en een verkoelende cocktail was precies wat ze nodig hadden om het weekend te vieren. Cheers!


De nieuwe ringen van Shelley (met uitzondering van de grote ring), gescoord bij H&M


Koffie van Bagels & Beans om de dag mee door te komen. Lekker!

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse + last but not least ook: @GIrlscene_nl

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley