Lifestyle

13 redenen om van maandag te houden

Maandag is de meest gehate dag van de week van veel mensen. Na dat heerlijke weekend heb je écht geen zin om weer aan de bak te gaan. Toch zouden we wel moeten, het is altijd één dag in de week maandag en daar kunnen we maar beter een feestje van maken, toch? Want eigenlijk is maandag helemaal zo slecht nog niet. Girlscene geeft je 13 redenen waarom je juist van maandag moet houden.

1. Nieuwe week, nieuwe kansen. Het is toch cool om te bedenken dat er deze week weer allemaal nieuwe dingen kunnen gebeuren?!

2. Maandag is dé dag om met een schone lei te beginnen. Vergeet alle ellende en stress van vorige week en maak deze week nog véél leuker.

3. Zie maandag als een soort Oud & Nieuw. Stel nieuwe doelen, zo is het makkelijker om ze ook te bereiken. Begin nu eindelijk een keer met hardlopen of ga weer verder met je blog.

4. Elke dag gebeurt er wel iets leuks, dus ook op maandag.

5. De mensen die je sinds vrijdag niet meer hebt gezien zie je nu weer. Gezellig!

6. Je hebt een wild weekend achter de rug, op maandag kun je al je avonturen delen met je collega's en/of klasgenoten. Wie wil er nou niet horen dat je een date hebt gehad met je crush of dat je een nichtje hebt gekregen?!

7. En jij kunt ook alle avonturen en gossip horen van de anderen!

8. Na een wild weekend heb je ook wel behoefte aan een rustig avondje en dat kan op maandag, dan is er toch nooit zoveel te doen. En laten er nou net leuke tv-programma's worden uitgezonden!

9. Je kan weer beginnen met het plannen van het aankomende weekend. De voorpret van het feestje op vrijdagavond kan nu al beginnen! Dit motiveert je ook om de week door te komen.

10. Als je steeds denkt maandag een verschrikkelijke dag is, dan wordt het ook een stomme dag.

11. De supermarkt is weer open! En dat is echt heel erg handig als je er op zondag achter komt dat je geen ontbijt hebt gehaald of een bepaald ingrediënt mist (de studenten onder ons weten vast wel wat we bedoelen).

12. En ook de bank, dokter, apotheek, dierenarts en tandarts zijn weer open om je emergency van het weekend op te lossen. Fijn!

13. Je bent weer een dag dichter bij het weekend. Hoera!

Ben je nog niet genoeg gemotiveerd? Hopelijk helpen de onderstaande quotes je een beetje:


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Waarom hou jij van maandag? Heb jij zin in een nieuwe week?

 

Must reads 👀