News

Gossip Girl(scene) week 27

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Lady Gaga's nieuwe look, geeft Beyoncé toe dat Jay-Z is vreemdgegaan? Kelly Osbourne zet tattoo op bijzondere plek, Nicole Scherzinger over haar strijd met boulimia en Justin Bieber heeft het nog steeds naar zijn zin met andere meisjes…

Is het Cleopatra? Is het Lana Del Rey? Nee… het is Lady Gaga met een nieuwe look. Samen met Jazz Artiest Tony Bennett nam ze een album op en bij een nieuw album, hoort natuurlijk een nieuwe look. Wij vinden Gaga's transformatie erg geslaagd.

Beyoncé weet wel hoe ze de gemoederen bezig moet houden. Nog steeds wordt er gespeculeerd dat het niet helemaal goed zit in de relatie van Bé & Jay en Beyoncé gooit nog even heten kolen op het vuur. Tijdens het concert van Beyoncé en Jay-Z in Ohio, pastte Beyoncé de lyrics van haar nummer 'resentment' iets aan…

De oorspronkelijke tekst:
I'll always remember feeling like I was no good / Like I couldn't do it for you like your mistress could
Been ridin' with you for six years […] I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me.

De nieuwe tekst:
I'll always remember feeling like I was no good / Like I couldn't do it for you like that wack bitch could
Been ridin' with you for twelve years […] I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me. She ain't even half of me. That bitch will never be. 

Hmmmm…. is dit Beyoncé die toegeeft dat Jay-Z is vreemd gegaan?

Kelly Osbourne liet dit weekend een tattoo op een wel heel bijzondere plek zetten. Kelly rockt al een paar maanden een mohawk en besloot een stapje verder te gaan. Ze schoor een gedeelte van haar hoofd helemaal kaal en liet daar een tattoo zetten. Jullie waren overwegend positief over Kelly's nieuwe tattoo, wij vinden het ook wel stoer (maar geen haar op ons hoofd die eraan denkt haar voorbeeld te volgen!)

Socialite en It-Girl Olivia Palermo stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met model Johannes Huebl. De twee hadden al ruim zes een jaar relatie, waarvan ze een halfjaar verloofd waren. Olivia trouwde niet in de uitbundige trouwjurk die je misschien bij haar zou verwachten, ze combineerde een trui met een paar korte shorts en een tule rok van haar favoriete designer Carolina Herrera, aan haar voeten had ze een paar kobaltblauwe Manolo Blahniks.

Pussycat Doll Nicole Scherzinger vertelt deze maand in de Amerikaanse Cosmopolitan over haar jarenlange strijd met Boulimia die ze had als twintiger. Ze zegt onder andere: "Het is zo'n verschrikkelijke, verlammende ziekte. Het was echt een donkere tijd … Ik verborg het heel goed, niemand van familie of vrienden wist dat ik eet eetstoornis had. Het was mijn verslaving.

Vorige week schreven we dat Justin en Selena weer veelvuldig samen gespot werden, maar deze week zijn we er niet zo zeker meer van dat de twee echt weer back together zijn. Justin werd namelijk met meerdere andere meiden gespot. Zo sloeg hij een arm om model Kayla Phillips heen tijdens een rolschaatsfeestje van Chris Brown, fluisterde hij dingen in haar oor en sloeg hij haar nummer op in zijn telefoon. En dit was niet het enige model waar Bieber het gezellig mee had afgelopen week. Modellen Chantel Jeffries en Catherine Paiz verlieten deze week de woning van Justin, wat ze gedaan hebben weten we niet…

Watch on YouTube

Heb jij ook zo genoten van de film Horrible Bosses met Jennifer Aniston? Binnenkort draait het tweede deel in de bioscoop en we hebben de eerste trailer voor je.

Doutzen Kroes is in Nederland voor de geboorte van haar dochtertje, maar denk maar niet dat Doutzen de hele dag stil zit. Afgelopen weekend hielp ze haar man Sunnery met het inrichten van de babykamer. Een echte powervrouw, die Doutzen!

Kylie Jenner wordt deze zomer zeventien en het gerucht gaat dat ze hard aan het sparen is voor wat plastische chirurgie. Ze zou wat aan haar kin, neus en borsten willen doen. De reden? Ze zou jaloers zijn op het modellensucces van haar zusje Kendall en kijkt heel erg op tegen halfzus Kim Kardashian.

Wij geloven er eerlijk gezegd geen sikkepit van! We vinden Kylie misschien wel de mooiste Kardashian/Jenner! Wat denken jullie? Onzin of (kern van) waarheid?

Until next week!

xoxo,
Girlscene

Bronnen: Ohnotheydidnt, Daily Mail, Instagram

Must reads 👀