News

Gossip Girl(scene) week 27

29

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Lady Gaga's nieuwe look, geeft Beyoncé toe dat Jay-Z is vreemdgegaan? Kelly Osbourne zet tattoo op bijzondere plek, Nicole Scherzinger over haar strijd met boulimia en Justin Bieber heeft het nog steeds naar zijn zin met andere meisjes...

Is het Cleopatra? Is het Lana Del Rey? Nee... het is Lady Gaga met een nieuwe look. Samen met Jazz Artiest Tony Bennett nam ze een album op en bij een nieuw album, hoort natuurlijk een nieuwe look. Wij vinden Gaga's transformatie erg geslaagd.

Beyoncé weet wel hoe ze de gemoederen bezig moet houden. Nog steeds wordt er gespeculeerd dat het niet helemaal goed zit in de relatie van Bé & Jay en Beyoncé gooit nog even heten kolen op het vuur. Tijdens het concert van Beyoncé en Jay-Z in Ohio, pastte Beyoncé de lyrics van haar nummer 'resentment' iets aan...

De oorspronkelijke tekst:
I'll always remember feeling like I was no good / Like I couldn't do it for you like your mistress could
Been ridin' with you for six years [...] I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me.

De nieuwe tekst:
I'll always remember feeling like I was no good / Like I couldn't do it for you like that wack bitch could
Been ridin' with you for twelve years [...] I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me. She ain't even half of me. That bitch will never be. 

Hmmmm.... is dit Beyoncé die toegeeft dat Jay-Z is vreemd gegaan?

Kelly Osbourne liet dit weekend een tattoo op een wel heel bijzondere plek zetten. Kelly rockt al een paar maanden een mohawk en besloot een stapje verder te gaan. Ze schoor een gedeelte van haar hoofd helemaal kaal en liet daar een tattoo zetten. Jullie waren overwegend positief over Kelly's nieuwe tattoo, wij vinden het ook wel stoer (maar geen haar op ons hoofd die eraan denkt haar voorbeeld te volgen!)

Socialite en It-Girl Olivia Palermo stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met model Johannes Huebl. De twee hadden al ruim zes een jaar relatie, waarvan ze een halfjaar verloofd waren. Olivia trouwde niet in de uitbundige trouwjurk die je misschien bij haar zou verwachten, ze combineerde een trui met een paar korte shorts en een tule rok van haar favoriete designer Carolina Herrera, aan haar voeten had ze een paar kobaltblauwe Manolo Blahniks.

Pussycat Doll Nicole Scherzinger vertelt deze maand in de Amerikaanse Cosmopolitan over haar jarenlange strijd met Boulimia die ze had als twintiger. Ze zegt onder andere: "Het is zo'n verschrikkelijke, verlammende ziekte. Het was echt een donkere tijd ... Ik verborg het heel goed, niemand van familie of vrienden wist dat ik eet eetstoornis had. Het was mijn verslaving.

Vorige week schreven we dat Justin en Selena weer veelvuldig samen gespot werden, maar deze week zijn we er niet zo zeker meer van dat de twee echt weer back together zijn. Justin werd namelijk met meerdere andere meiden gespot. Zo sloeg hij een arm om model Kayla Phillips heen tijdens een rolschaatsfeestje van Chris Brown, fluisterde hij dingen in haar oor en sloeg hij haar nummer op in zijn telefoon. En dit was niet het enige model waar Bieber het gezellig mee had afgelopen week. Modellen Chantel Jeffries en Catherine Paiz verlieten deze week de woning van Justin, wat ze gedaan hebben weten we niet...

Heb jij ook zo genoten van de film Horrible Bosses met Jennifer Aniston? Binnenkort draait het tweede deel in de bioscoop en we hebben de eerste trailer voor je.

Doutzen Kroes is in Nederland voor de geboorte van haar dochtertje, maar denk maar niet dat Doutzen de hele dag stil zit. Afgelopen weekend hielp ze haar man Sunnery met het inrichten van de babykamer. Een echte powervrouw, die Doutzen!

Kylie Jenner wordt deze zomer zeventien en het gerucht gaat dat ze hard aan het sparen is voor wat plastische chirurgie. Ze zou wat aan haar kin, neus en borsten willen doen. De reden? Ze zou jaloers zijn op het modellensucces van haar zusje Kendall en kijkt heel erg op tegen halfzus Kim Kardashian.

Wij geloven er eerlijk gezegd geen sikkepit van! We vinden Kylie misschien wel de mooiste Kardashian/Jenner! Wat denken jullie? Onzin of (kern van) waarheid?

Until next week!

xoxo,
Girlscene

Bronnen: Ohnotheydidnt, Daily Mail, Instagram

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

29 reacties

 • 5 jaar geleden marijeprins

  Kylie en Khloé zijn inderdaad de mooisten van de familie!

 • 5 jaar geleden xXdreamerxX

  lady gaga

 • 5 jaar geleden Alioqui

  Nou ja, het zijn allemaal roddels, ze mogen gewoon doen wat ze willen, ik heb er geen last van

 • 5 jaar geleden MJ.

  Om eerlijk te zijn vind ik Kylie en Khloé de mooiste van de Kardashian/Jennerzusjes en ik vind dat Kylie niet hoeft te veranderen want ze is een hartstikke mooie meid.

 • 5 jaar geleden Kim Wiltink

  Typ maar eens in op google Kylie Jenner old lips ..... enorm veranderd

 • 5 jaar geleden I'm that girl

  Ik vind jay-z echt een verschrikkelijke man, weet echt niet waarom, maar doutzen ziet er echt leuk uit zonder make-up en in haar casual shirt!

 • 5 jaar geleden Hester

  Kylie ziet er echt geweldig uit, die make-up en haar haar... ah. Lady Gaga is inderdaad getransformeerd en Selena lijkt echt een meisje op die foto haha! Viel me op.

 • 5 jaar geleden Sanne_

  yaaay horrible bosses 2 ga die zeker kijken als die uitkomt, en het zou zonde zijn als kylie plastische chirurgie gaat doen...

 • 5 jaar geleden Zeeanemoon

  Kylie: don't! Ik vind het er altijd zo fake uitzien, en btw is ze zo al prachtig!

 • 5 jaar geleden Axelle:)

  kylie jenner?? neeee niet doen !!!

 • 5 jaar geleden durbanskies

  twelve years mag ook dikgedrukt; in 2002 gingen ze uit elkaar..

 • 5 jaar geleden Julie Jolie

  Nee beyonce paste de lyrics al 100 jaar geleden aan toen ze voor het eerst live resentment zong, dus heeft er vast niks mee te maken

 • 5 jaar geleden Sandra

  nee ze ziet er gewoon echt beroers uit Miessjel. niet zoals we gewend zijn vind dr niet knap zonder make up ;x

 • 5 jaar geleden Loveyourselfx

  kwa gezicht vind ik kendall t mooist !

 • 5 jaar geleden Miessjel

  Nou ja zeg Jessica, dus jij ziet er picobello verzorgd uit als je thuis lekker aan het klussen bent?

 • 5 jaar geleden Ville88

  Woow wat ziet doutsen er beroerd uit :O

 • 5 jaar geleden neneche

  Sorry maar, Beyonce had die tekst ook 4 jaar geleden ofzo.

 • 5 jaar geleden beautiful-made

  @Ares Make-up en shapen kan heel veel doen met je gezicht.

 • 5 jaar geleden Milou

  Kylie is perfect, maar ze staat natuurlijk wel onder druk dus ik begrijp het wel...

 • 5 jaar geleden Selenator14

  eindelijk iemand die iets over haar lippen zegt @Ares

  vroeger had ze dunne lippen en nu heeft ze vollere lippen

  ga me niet zeggen dat het zogenaamd ''makeup'' zou zijn

 • 5 jaar geleden Ares

  Kylie heeft al lang dingen laten veranderen. Kijk naar foto's van 2 jaar geleden met hele dunne lippen en een andere neus

 • 5 jaar geleden tiffany

  Kylie is misschien niet de mooiste (als ik eerlijk moet zijn) Maar tot nu toe is ze wel de echtste!

 • 5 jaar geleden Charlie

  Dat van Beyoncé slaat nergens op, 4 jaar geleden had ze het lied ook al zo, met deze tekst gezongen...

 • 5 jaar geleden LovelyMakeup

  Kylie is echt de mooiste van allemaal, zou jammer zijn als ze iets liet veranderen

 • 5 jaar geleden missSouthMountain

  Kylie is inderdaad de mooiste. Maar het is haar eigen keuze als ze wat wil laten verbouwen

 • 5 jaar geleden Reese

  Ik denk dat Kylie al het een en het andere heeft laten doen, want tot een paar jaar geleden vond ik haar juist de minst knappe zusje van de kardashians/jenners en ze is best wel veranderd..

 • 5 jaar geleden Suuske

  Kylie is juist mooi! Ze hoeft helemaal niet onzeker te zijn.

 • 5 jaar geleden Seagold

  Kylie is juist de mooiste vind ik!

 • 5 jaar geleden BeautifulReddx

  De lyrics van resentment zijn niet compleet veranderd hoor, 'That wack bitch' zong ze in Las Vegas ook, en het jaartal veranderd ze elk jaar als ze het zingt .

 1. 1