Fashion

River Island lookbook: herfst/winter 2014

In de tijd van zomerjurkjes en bikini's, zijn kledingmerken al druk bezig met de collecties van aankomende herfst en winter. River Island heeft de herfst/winter collectie al ontworpen, helemaal gebaseerd op de trends van de volgende seizoenen. Prints en patronen als ruiten, florals en animal prints domineren de collectie. Welke trends zijn er nog meer en hoe ziet de nieuwe collectie van River Island eruit? Lees snel verder!

Bij River Island scoor je altijd de hipste kleding en accessoires. Dit komt doordat ze hun collectie baseren op de nieuwste trends. Misschien lees jij dit artikel nu wel in een zomerjurkje of een high waisted shorts, maar de kledingmerken zijn al druk bezig met de collecties van de herfst en winter. Je floral top mag je wel aan houden in de herfst en winter, want in de nieuwste collectie zien we ook het bloemenpatroontje terugkomen. Maar wat is er nog meer fashionable in de herfst en winter?

Op de volgende trends heeft River Island de nieuwe collectie gebaseerd:

– Preppy
Binnen het thema Preppy komen jeugdige invloeden tot uiting in een kleurrijke, opvallende en spannende collectie. Prints mogen met elkaar botsen. Denk aan ruiten, bloemenprints en patronen met onverwachte lichte tinten die extra fun geven aan je look.

– Puritan
Pakken alleen voor mannen? Nee hoor! De Puritan collectie geeft vrouwenpakken een urban touch, zodat deze zowel overdag als ’s avonds gedragen kunnen worden. Deze collectie bestaat uit een complete mix van geruite prints, zwart-wit, dierenprints en black on black met rode en gouden details. De basic items van de Puritan collectie zijn crop tops en lange jassen.

– 60’s Pastel
De 60’s Pastel lijn laat de meest vrouwelijke trend zien. De zoete tinten en dierenprints vormen samen een retro collectie. Ladylike midi skirts worden gecombineerd met grote poeder- of mohairjassen in de tinten baby roze, blauw en lila. Voeg daarbij nog girly girl heels toe en je 60’s pastel look is compleet.

– Snow
Wit op wit is dé basis voor deze trend en is helemaal compleet met gebleekt denim en luxe faux fur stola’s in combinatie met chique grote duster coats of een leren jas.

– Grey
Deze collectie bestaat uit all grey colored chique zakelijke kleding met broeken, oversized knit coltruien en faux furtassen met slangenleren details.

– Luxe traveller
Bij luxe traveller moet je denken aan super zachte fluffy faux fur en tribalprint wollen capes in een aarde-kleurenpalet. Hier en daar een metallic detail geeft de items meer edge. De collectie is daarnaast een combinatie van rijke winter florals en oversized ruitjes, die het geheel een modern bohemian vibe geeft.

– Noir
Chique en rijke zwarte tinten stralen een glamoureuze charme uit. De kleuren die hierin voorkomen zijn zwart en goud.

River Island's fall/winter lookbook:

Wat vind jij van de fall/winter collectie van River Island? Zit er een mooi item voor jou tussen?

Pin je fashion inspiratie in Pinbook

Must reads 👀