News

Wordt de knappe crimineel een superster?

Een crimineel is niet bepaald iemand waar vrouwen voor in de rij staan, maar dat is anders met Jeremy Meeks. Toen zijn mugshot op Facebook werd gezet door de politie, werd de foto massaal gedeeld op sociale media met reacties als "Hij mag mij wel overvallen". De knappe boef zit nu nog in de gevangenis, maar als hij weer op vrije voeten is dan krijgt hij misschien wel een heel ander leven. Jeremy heeft een agent ingehuurd; er zijn plannen voor een realityserie én een modellencarrière. Wordt hij een ster?

Jeremy Meeks is misschien geen lieverdje, maar alsnog veroverde hij de harten van allerlei vrouwen ter wereld. Met zijn mooie blauwe ogen betoverde Jeremy veel vrouwen en sommigen zouden zelfs zijn borg willen betalen! Hij werd opgepakt in de Californische stad Stockton voor illegaal wapenbezit naar aanleiding van een reeks overvallen en schietincidenten. 

Na de beroemde mugshot heeft hij er niet alleen duizenden vrouwelijke fans aan overgehouden, er zijn zelfs bedrijven die met hem in zee willen gaan. Zij zien wel brood in de sexy crimineel. Modellenbureaus staan voor hem in de rij en willen zijn knappe koppie graag gebruiken voor grote campagnes. 

Jeremy heeft in totaal al negen jaar in de bak gezeten, maar als hij dit keer wordt vrijgelaten dan kan zijn leven er heel anders uit gaan zien. Hij kan niet alleen een modellencontract van $30.000 scoren, er zijn nog veel meer opties voor hem. De knappe crimineel ziet een carrière in Hollywood wel zitten, want hij heeft zelfs een agent ingehuurd. 

Wie zou een crimineel nou willen vertegenwoordigen? Nou, dat is Gina Rodriguez, die ook de agent van onder andere Farrah Abraham (Teen Mom) en Tanning Mom is. Er zijn grootse plannen met de knappe crimineel; hij wordt niet alleen een beroemd model, er komt misschien ook een realityserie over Jeremy! 

Over een tijdje zullen we Jeremy Meeks misschien wel in bushokjes zien hangen en op tv kunnen zien…

Wat vind jij ervan dat de knappe crimineel een superster wordt? Is het belachelijk dat Jeremy wordt aanbeden op basis van zijn looks of is het een mooie kans voor hem om zijn leven om te gooien? 

Bron: metro.uk, nos

Must reads 👀