Behind the Girlscene-redactie: #27

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Wohooooo, we zijn door naar de kwartfinale op het WK! Met de stemming van de avond ervoor er nog goed in komen we op kantoor. Hoe bizar was het dat we in de laatste vijf minuten van de wedstrijd twee keer konden scoren?! Ons hoor je niet klagen.

Danique vierde dit weekend de 29e verjaardag van haar vriend. Die mijlpaal moest natuurlijk goed gevierd worden en dat gebeurde op vrijdagavond met een uitgebreid diner bereid door Danique herself! Waar was onze uitnodiging Danique? Dat ziet er ERG goed uit!

Present op kantoor vandaag? Danique, Emma, Renée en Shelley. Present, maar niet op kantoor: Annemerel. Het kantoor was helaas alweer te vol voor Annemerel en dat betekende dat ze weer naar huis gestuurd werd (hahaha, zo onaardig ging het niet hoor!). Niet heel erg, want ze had de avond ervoor een gezellig feestje gevierd en lag niet voor 01.00u in bed en vraag maar niet hoe laat ze precies sliep. Thuis kun je je dan net iets beter concentreren dan op een druk kantoor. 

Renée hield zich vandaag onder andere bezig met het testen en fotograferen van (nieuwe) producten! Catrice komt in augustus met een super mooie lipstick in een even mooie rosé gouden verpakking (daar lees je volgende maand meer over op Girlscene). Ook nieuw: de Sharon & Kelly Osbourne collectie voor MAC. De lipgloss in Pink Ample is nu al een redactie favoriet.

En terwijl Renée de nieuwste make-upjes testte waren Emma en Shelley keihard bezig met het schrijven van stukjes, verschil moet er zijn hè, hahaha.


Cadeautjes voor Danique's jarige vriend


De tafelsetting bij het verjaardagsdiner dat Danique voor haar vriend en familie en vrienden bereidde


Danique scoorde dit weekend ook een prachtige vintage camera bij een nieuwe vintage winkel in Leiden, weer iets voor haar interieur!


Annemerel vierde een feestje in Amsterdam toen er van Mexico gewonnen werd!


MAC lipglass in Pink Ample van de Sharon & Kelly Osbourne collectie


De kleur laten we nog niet zien, maar we geven je wel alvast een preview van de Metallure lipstick die vanaf augustus in de schappen van Catrice ligt! 

Dinsdag
We trapten de dag af met een nieuwtje over de knappe crimineel. Je weet wel, die jongen die wereldberoemd werd door zijn mugshot. Hij wil het maken in Hollywood als hij uit de bak komt en heeft daarom een agent ingehuurd. Wat denk jij, wordt hij een ster? Wij vinden zelf dat het een mooie kans is om zijn leven te beteren, maar hij heeft niet het allerbeste imago om mee te starten... 

De werkdag was een beetje saai om eerlijk te zijn. Sorry! Er werd vooral hard gewerkt met een koptelefoon op, ieder voor zich. Om een uur of twee gingen Renée en Shelley wel iets leuks en nieuws doen, ze gingen de straat op om jongens te interviewen! Inderdaad, dat is geen straf om te doen. De jongens die ze aanspraken gaven leuke, verrassende en originele antwoorden, maar we kunnen helaas nog niet verklappen waarover. Houd Girlscene in de gaten!


Renée op de gezonde toer: fruit als snack!

Renée ging samen met Shelley op pad om jongens aan te spreken voor een artikel dat later online komt. En nee, ze hebben de mannen op de foto niet geinterviewd ;-)

Woensdag
Arme Danique, kon ze eindeljk geholpen worden bij de tandarts (ze heeft kiespijn) was er een klein beetje miscommunicatie tussen de tandarts en Danique. Danique dacht 10.40u, de tandarts dacht 9.40u. Danique stond dus om 10.40u voor niets bij de tandarts en moet nu nog een dag langer doorlopen met de kiespijn. Rond 12.00u was ze weer op kantoor waar ze omzichzelf te troosten een heerlijk broodje met geitenkaas at.

Dat broodje had Annemerel voor haar meegenomen bij Stach, één van onze favoriete lunchtentjes in Amsterdam. Terwijl Danique ging voor een broodje geitenkaas, ging Annemerel voor een broodje mozzarella (en een zak biologische chips, OEPS!).

Renée was ondertussen hard aan het werk, om 15.00u had ze alles dat ze moest doen al gedaan. WOW! Gelukkig wist Danique nog wel wat klusjes voor haar te bedenken, bij Girlscene zijn we NOOIT klaar ;-).


Annemerel's broodje met mozzarella van Stach!


We hebben een roze waterkoker op de Girlscene-redactie!!!

Donderdag
Wauuuuw, wat was het lekker weer! De zon was volop aanwezig, dus de redactie kon het niet laten om heel eventjes buiten te lunchen. Geef ons eens ongelijk! De Amsterdamse grachten lagen er prachtig bij met het zonnetje, we boffen maar dat we op zo'n mooie plek mogen werken. Helaas moesten we na een kwartiertje weer naar binnen om artikelen te schrijven. Het werd steeds moeilijker om ons te kunnen concentreren, want het kantoor werd steeds warmer. Om vijf uur was het HEEEET!

Behalve veel artikelen schrijven en het benauwd hebben, deed Shelley nog iets heel stoers in de pauze... Ze heeft een gaatje laten schieten!!! Op de redactie hebben heel veel meiden veel gaatjes (Emma heeft er inmiddels vijf en Fashionscene's Daphne heeft er zelfs zeven!) en nu heeft ook Shelley de stap gezet. Het moet nu nog even helen, maar over een tijdje wil ze er een ringetje in doen.

Danique heeft dit allemaal niet meegekregen, zij werkte thuis omdat ze 's middags even langs de tandarts moest. 'Even' was de bedoeling, maar eenmaal aangekomen kreeg ze te horen dat ze een wortelkanaalbehandeling nodig heeft. Ouchhhhh!


We loooooooooove de prachtige Keizersgracht <3


Shelley liet een gaatje schieten in de pauze, stoer hè?

Vrijdag
Een klein feestje op de redactie! Shelley is zondag (vandaag dus) jarig en dat vierden we alvast op de redactie. Om een uur of elf zette Danique een gigantisch pakket op tafel, speciaal voor Shelley. Het was een grote mand met leuke en handige spulletjes voor in haar nieuwe huis zoals kleurrijke cactussen, spatels en een wijnopener. Handig! Shelley trakteerde later op de dag op ijsjes. Yummy!

En woooow, was het bij jullie ook zo warm? Het was nóg warmer dan de dag ervoor en toen smolten we al zowat weg. Emma en Shelley hadden gelukkig nog wel de kans om even in de buitenlucht te zijn, want ze gingen langs het postkantoor om héél veel pakketjes op de post te doen. Een aantal Girlscene-lezeressen kunnen de postbode verwachten :-).

Om half 6 waren we blij dat het werk erop zat, het is moeilijk om je te concentreren in de hitte en wij wilden ook nog van het zonnetje genieten. WEEKEND!


Cadeautjes voor Shelley


Shelley las haar verjaardagskaart voor. Happy Birthday!


Hoe leuk: we kregen deze picknickmand met inhoud van V&D


Heeeerlijke (en healthy) lunch van Danique

 

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley