Oeh la la: mooie mannen op Tinder

Lifestyle door Emma

Het single leven is alles behalve eenzaam, maar een leuke date op z'n tijd is ook niet verkeerd. Potentiële dates vind je tegenwoordig niet alleen op school of in de kroeg, maar dat kan gewoon via je telefoon! Via Tinder bijvoorbeeld. En wat zitten er leuke mannen op deze dating-app! Lichte ogen, een mooie kaaklijn, een schattig kuiltje... Girlscene zet 19 super knappe mannen van Tinder voor je op een rij. You are welcome.

Tinder was dé app van 2013, ineens zaten alle singles van Nederland fanatiek te Tinderen (ja, het is zelfs een werkwoord). Als single is Tinder echt een uitkomst, het is een stuk minder eng om die leuke jongen aan te spreken via je telefoon dan als je erop af moet in de kroeg. Bovendien is het gewoon leuk om te doen, een potje Tinderen met je beste vriendinnen en elkaars matches beoordelen ;-).

Hoewel er niet altijd iemand langskomt die jouw type is, zitten er heel veel leuke mannen op de dating-app. Van Harry Styles look-a-likes tot mannen met een brede kaaklijn, er zit voor elk meisje wel wat tussen. Girlscene selecteerde de leukste mannen van Tinder voor je. Geloof ons, als deze mannen voorbij komen, dan weet je niet hoe gauw je naar rechts moet swipen.

Are you ready...? Let's spot the hot guys!

Heb jij wel eens iets vervelends meegemaakt op Tinder, of ben je wel toe aan een nieuwe dating-app? Er is ook een vrouwvriendelijke dating-app: Wyldfire. Mannen kunnen alleen toegang krijgen als ze uitgenodigd worden door een vrouw. Zo kunnen de mannen die andere bedoelingen hebben je niet benaderen. De app is nu alleen verkrijgbaar voor iPhone, maar binnenkort is 'ie ook beschikbaar voor Android.

Meer mooie Tinder mannen spotten? Die vind je in dit artikel.

Wie wil jij het liefst als match? Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten?

Pin je lievelings Tinder boy op Pinbook

Bron beeld: Tinder