News

Demi Lovato’s Seventeen magazine cover

Als er één celebrity een magazine cover kan rocken dan is het Demi Lovato wel! Ze pronkt op de voorkant van het Amerikaanse tijdschrift Seventeen en Demi ziet er gelukkiger en stralender uit dan ooit tevoren. Bovendien is ze niet te beroerd om de Seventeen lezeressen goedbedoelde adviezen te geven. Ben je benieuwd naar Demi Lovato's Seventeen issue? Kijk dan verder.

Het gaat goed met Demi Lovato! Ze scoort de cover en een interview met het populaire tijdschrift Seventeen. Aan de beelden te zien barst ze van het zelfvertrouwen en vindt ze het niet erg om op te vallen. Maar we wisten natuurlijk al dat Demi lekker zichzelf is nadat ze regelmatig een make-uploze selfie of een gekke bekken foto plaatste.

Tijdens de felgekleurde fotoshoot voor Seventeen valt Demi weer op. Dit keer met haar blauw/groen/paarse lokken! We like. Demi is al een tijd in to gekleurd haar en na haar blauwe avontuur heeft ze nu nog meer kleuren in de mix gegooid. Maar dat dit slechts de buitenkant is blijkt maar weer. Tijdens het bijbehorende interview heeft de actrice-zangeres het voornamelijk over de binnenkant en hoe je omgaat met vrienden die niet goed voor je zijn en dat je in jezelf moet geloven. 

"Ik houd ervan om vrienden te hebben die naar hun dromen en doelen toewerken. Als jij groeit en de mensen om je heen niet moet je leren los te laten. Dat heb ik de afgelopen jaren vaak gedaan, maar het is het uiteindelijk waard. De mensen in mijn leven vandaag inspireren mij om creatief te blijven, om plezier te hebben en om een goed mens te zijn", zegt Demi tegen Seventeen. Vervolgens gaat Demi door over zelfvertrouwen en ze vertelt dat ze eindelijk doorheeft dat het van binnenuit komt. Vroeger dacht ze dat je zelfvertrouwen te maken had met wat anderen over je dachten en wat jongens van je vonden. Nu weet Demi dat je zelfvertrouwen krijgt van jezelf en hoe je je over jezelf voelt in combinatie met het geloven in je eigen kunnen. "Ik kan doen wat ik wil en ik kan zijn wie ik wil zijn." 

Na die wijze woorden is het tijd voor een fotoshoot en dit zijn de beelden!

Wat vind jij van Demi's Seventeen cover en fotoshoot? Ben jij een Demi Lovato fan?

Bron: HollywoodLife, Ohnotheydidn't, Twitter

Pin je favoriete celebrity in Pinbook

Must reads 👀