Fashion

WK wannahave: iPhone phonecase

Oranje is natuurlijk dé trendkleur van het moment en dat sluit weer erg goed aan op het WK voetbal in Brazilië! Voor wie geen geld heeft voor een compleet nieuwe oranje garderobe heeft Girlscene een leuke musthave gevonden: de Bybi phonecase. Het telefoonhoesje is voor alle iPhone liefhebbers die erg graag trendy uit willen zien deze zomer. Kijk maar mee!

Heel belangrijk: je hoeft niet veel geld uit te geven om er leuk uit te zien. Girlscene's nummer één tip voor budgetista's is om accessoires te gebruiken om je look af te maken! En limiteer jezelf niet tot kettingen en armbandjes, want ook tassen en telefoonhoesjes maken je outfit compleet. 

Heb je jouw zomervakantie geboekt en is je spaarvarken inmiddels een stuk minder vol? Geen probleem! Maak je WK en zomer ensemble dan compleet met het Bybi telefoonhoesje. Fashionable, cute en ook nog eens super handzaam. Want voor wie elke keer bijna een hartaanval als haar geliefde iPhone op de grond valt heeft geluk. Het Bybi hoesje heeft een handige ketting en hengsel waardoor je telefoon minder snel uit je handen glijdt. 

Ook niet onbelangrijk: deze WK wannahave voor iPhone 4/4S en 5/5S is van hoge kwaliteit en stoot vuil af. Het is een siliconen hoesje dat flexibel en sterk is zodat het niet na een maand al afgedragen is. Score!

De WK wannahave koop je hier bij I Want That Musthave voor €24,95.

Wat vind jij van het telefoonhoesje? Wat is jouw WK en zomer musthave?

Inspireer anderen in Pinbook