Fashion

Budget favorites van Fashionscene

Fashionscene’s budget favorieten Wij zijn enorm fan van verschillende designers. Denk aan Celiné, Isabel Marant, Givenchy, Saint Laurent en uiteraard ook Chanel. Onze portemonnee laat het helaas niet altijd (oke eigenlijk bijna nooit) toe om een mooi item van deze designers te kopen. Gelukkig zijn er de grotere winkelketens die fijne knock-off’s maken voor een betaalbare prijs. En die prijs.. daar gaan we het vandaag over hebben, want: wij houden van budget! Kijk mee naar Fashionscene’s budget favorieten!

Bij een aantal winkels is dan ook (thank god) de sale begonnen. De winkels afstruinen, daar hebben wij niet altijd evenveel zin in. Gelukkig is er online ook heel veel te vinden en kunnen we uren spenderen aan het zoeken van de perfecte budget items. Uiteraard willen wij de uitkomsten graag met je delen!

H&M
De H&M is zo’n winkel waar wij vaak toppers in de sale scoren. Van een jas tot de perfecte jeans voor onze billen, op de een of andere manier komen die items vaak in de sale terecht. Ook nu hebben wij al weer flink wat items in onze shoppingbag gedaan en stiekem ook al besteld. Vaak zie je bij H&M ook veel items in de sale van het vorige seizoen. Zo zijn er nu in de summer sale veel winterjassen en lange broeken. Niet heel ideaal voor de zomer, maar ze hebben zo’n fijn prijsje dat we ze niet altijd kunnen laten liggen. Het is zeker slim al zie je een mooi winters item om deze al te kopen voor het volgende seizoen. Je moet je dan wel goed bedenken of je het item de volgende winter nog zult gaan dragen, maar tijdloze items als een mooie lange jas of blouse zijn zeker geschikt om aan je volgende wintergarderobe toe te voegen.


Links & Rechts

Links & Rechts

Forever21
Wij zijn onwijs blij met de komst van deze topper in Nederland. De mega grote winkel in Amsterdam wordt dan ook iedere dag druk bezocht. Wij namen een kijkje op de website en vonden zoveel leuke items dat we het heel moeilijk vonden om een goede selectie te maken. Een van onze favoriete dingen om te shoppen bij Forever21 zijn toch wel zonnebrillen. Voor €3 heb je al een kleurrijk exemplaar! Verder zijn wij ook heel erg fan van de 90’s haltertops die je bij Forever21 in overvloed vindt.


Links & Rechts

Links & Rechts

Mango
Ook bij Mango is de sale begonnen met kortingen tot 50%. Budget items zijn zeker bij Mango te vinden, maar toch betaal je al snel €29,99 voor een blouse. Niet heel duur, maar de echte budgetfreaks onder ons zoeken verder naar een fijner prijsje. Toch vonden wij vier erg leuke items in de sale: het trendy metallic tasje voor het uitgaan, een dunne zomerse trui met streepjes, een oranje shortje die perfect is voor het WK en top met tropical print.


Links & Rechts

Links & Rechts

ASOS
Een van onze favoriete webshops is absoluut ASOS. Altijd de meest trendy items variërend van budget tot iets duurder. Vooral rokjes zijn fijn om te scoren in de sale van ASOS. Zo zagen wij dit prachtige lichtblauwe rokje voor maar €13,38! Ideaal voor een prachtige zomerse dag. Combineer hem met een witte tanktop en sandaaltjes. Ook maxi-rokken (en jurken) vind je bij ASOS, zoals dit fijne exemplaar met split. Ook de playsuit met ananas-print wilde we je niet onthouden.


Links & Rechts

Links & Rechts

Nelly
Schoenen scoren wij graag bij Nelly. In de sale vind je al schoentjes voor €5,95! Zoals deze roze espadrilles die op dit moment helemaal trendy zijn. Ook deze cowboylaarsjes zijn flink afgeprijsd en nu maar €17,95. Draag ze met een wit romantisch jurkje en een hoed voor een bohemian festival look. Voor de kattenliefhebbers onder ons (ja ook bij Fashionscene zijn we fan van katten) hebben we de perfecte maxi-jurk gevonden.


Links & Rechts

Links & Rechts

Niet zo’n online shopper? Bij budgetketen Primark scoor je altijd items voor en fijne prijs!

Welke items ga jij inslaan? 
Pin je gekochte items in Pinbook

Must reads 👀