Lifestyle

Column: (Disaster) dating

16

Ik zal het eerlijk toegeven: ik vind het heerlijk om te daten. Natuurlijk zou ik het liefst willen settlen: ik heb al sinds ik jong was hét perfecte huisje-boompje-beestje scenario in mijn hoofd (met Deense dog!). De jongens met wie ik date daarentegen hebben bewezen liever te willen feesten, daten met zoveel meisjes tegelijk en ‘ontdekken’. Ja, echt.

Zo liep ik vorig jaar stage in Londen. Mijn geweldige stad. Ik had hier de tijd van mijn leven, maar ik liet wel wat achter. De meest zorgzame jongen ooit, hoewel hij had beloofd om op mij te wachten. Mij te bezoeken zelfs. Echter hoorde ik dat hij een week nadat ik weg was alweer een ander meisje had gevonden. Just my luck. Geen probleem, hoor. Helemaal niet. Oké, ik had mijn verdriet (of teleurstelling, hoe je het ook wilt noemen…) weggegeten met Ben & Jerry’s Cookie Dough. Mijn besties op dat moment. Nu ben ik gekker op de Peanut Butter Cup.


bron

Mijn dates gingen ook niet bepaald geweldig. Eén keer ging ik naar een verjaardag van een vriendinnetje in een alternatief cafeetje. Zij was er gek op en ik was gek op haar: dus waarom niet? Daar kwam ik dan aankakken: in mijn mooiste jurkje en een volgeplamuurd gezicht met mijn favoriete make-up producten: Benefit They’re Real mascara, Dolly Wink eyeliner en mijn signature rode lippen met de Catrice longlasting lip pencil. Anyways, ik voelde mij echt een vreemde eend in de bijt. En toen gebeurde het hoor. Een superaardige jongen kwam naast mij zitten en begon mij te vermaken. Natuurlijk, ik was er voor mijn vriendin. Maar ik mocht het ook best gezellig hebben, nietwaar? Vervolgens hadden wij afgesproken om op date te gaan. En nu komt het. 

Hij had geen smartphone. Dit verhaal is van twee jaar geleden, hè. Just saying. Hij had een Nokia 3310. Smstegoed? Nee hoor. Hij had een telefoon, zodat zijn moeder hem kon bereiken. Wij communiceerden via MSN. Speciaal voor hem had ik weer een account aangemaakt. Zodat wij gezellig konden chatten. Toen hij vroeg wat ik wilde doen op die date, zei ik dat ik alles wel leuk vond. Echt. Ik ben niet zo moeilijk! Tenminste, dat dacht ik destijds. Hij kwam namelijk met de meest originele date ooit: sporten. Eerst zouden wij gaan sporten in de sportschool. Gezellig, met zijn tweetjes. Lekker bezweet raken samen. Dit was nog best leuk, eigenlijk. Vervolgens gingen wij naar een strandje fietsen (met de nadruk op strandje). Als klapper op de vuurpijl gingen wij zwemmen. In het water op het strand. En het was koud! Ik ben serieus als ik zeg dat het misschien vijf minuten later ging regenen. Hij fietste mij als een echte heer naar huis en, zo aardig als ik ben, ik nodigde hem uit naar binnen. Het was gewoon zo’n typische beleefdheidsvraag van: ‘Bedankt voor het naar huis fietsen. Wil je misschien wat drinken?’. Hij zei ‘Ja’ en vroeg om een glaasje melk. True story. Ik kwam echter niet van hem af en probeerde subtiele hints te geven om hem het huis uit te krijgen. Dit was tevergeefs. Uiteindelijk kwam ik wel van hem af, hoor. Toen hij om een tweede kans vroeg, want hij had blijkbaar de date van zijn leven, zei hij op MSN, gaf ik hem die.

Hij was namelijk wel heel aardig. Die tweede date was bij hem thuis en hij zou voor mij koken. Een broodje ei, that was. Heerlijk. Nog nooit had iemand zo lekker voor mij gekookt. Wacht, laat ik mijzelf even herformuleren. Hij deed voor hoe hij dat speciale broodje ei maakte. Zijn specialiteit. Vervolgens mocht ik zelf mijn broodje ei maken, terwijl hij toekeek. Zijn ouders waren ook thuis. Want tja, die tweede date was bij hem thuis. En we gingen YouTube filmpjes kijken bij hem op de kamer. Vervolgens vroeg hij serieus of ik wel Engels kon, want anders zou hij het wel voor mij vertalen. Bedankt. Normaal met hem praten kon ook niet, want hij had alles wat ik had gedaan en wat ik wilde vertellen al gelezen op mijn Twitter en mijn blog die ik destijds had. Die had hij gevonden door mijn naam te Googlen. Cool. Bij nader inzien denk ik dat daten toch niets voor mij is. Hoewel ik dat optutten wel heerlijk vind!

Wat zijn jullie disaster dates?
Pin je inspiratie in Pinbook

Door Angel

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

16 reacties

 • 5 jaar geleden Livingmylife

  Haha het zou je maar overkomen.. Leuk artikel!

 • 5 jaar geleden I'm that girl

  Supergoed geschreven. Dat van die sportdate en die melk, echt heel grappig!

 • 5 jaar geleden Suuske

  Leuk geschreven! Echt een leuke blog...

 • 5 jaar geleden Awesomeness

  Echt leuk geschreven! (:

 • 5 jaar geleden florence

  echt heel leuk geschreven

 • 5 jaar geleden ANEKTAR

  @angel oohhh sorry, maar dit betekent wel een zeer positieve reactie! Je schrijft heel leuk

 • 5 jaar geleden Angel

  Thanks meiden! Ik schrijf niet voor Beautylab, haha.

 • 5 jaar geleden .gup.

  haha geweldig! Echt goed geschreven!

 • 5 jaar geleden Sav.

  Heel leuk geschreven

 • 5 jaar geleden Yffie

  Leuk geschreven!!

 • 5 jaar geleden MissSunshine

  Volgens mij is dit niet de Angel van Beautylab hoor, haar schrijfstijl is heel anders. Maar toch een leuk stukje!!

 • 5 jaar geleden lalalalopsie

  haha waarom wordt er meteen gedacht aan angel van beautylab? er zijn wel meer angels.

 • 5 jaar geleden Me-forever

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 5 jaar geleden JulyOctober

  Is dit angel van serena (beautylab?), mis een beetje de wat hardere, leuke taal die ze gebruikt bij beautylab. Zo niet, super leuk stukje :$

 • 5 jaar geleden ANEKTAR

  Angel is echt geweldig! Ik houd van haar manier van schrijven, heel leuk en meeslepend. Ik ken haar ook via blog van Serena.

 • 5 jaar geleden Princess of fire and ice

  Leuk verhaal!

 1. 1