Fashion

Spotted: hippe items op Indian Summer Festival

Afgelopen weekend mocht Shelley het Indian Summer festival bijwonen, waar ze er ontzettend leuke en hippe outfits van meiden spotte en hiervan een kiekje wist te nemen. Van streepjes en tuinbroeken tot franjes en stoere petjes. De meiden op het festival weten hoe ze zich moeten kleden, maar ga je binnenkort naar een festival en weet je nog niet wat je aan moet? Wellicht haal je hier dan je inspiratie uit!

Indie bag
Tijdens een festival houd je natuurlijk wel het liefst je belangrijke spullen bij de hand, maar als je geen broekzak hebt is een minibag wel zo handig. Zoals deze bruinleren Indie bag, die vrijwel overal bij te combineren valt. 

Franjes
Iets wat je veel terugziet op festivals zijn franjes. Een crop top met franjes is leuk in combinatie met de eerdergenoemde Indie bag! Het geeft je outfit een originele look. Draag het bijvoorbeeld met shorts en stoere boots, of onder een maxi skirt. 

Zomerse coat
Tijdens het Indian Summer Festival spotten we ook Fashionscene's Daphne in een zwarte subtiele coat. De coat is vooral handig voor als je het met een topje net te koud hebt, of om je outfit compleet te maken. Simpel, maar mooi. We like!

Tuinbroek
Een trend die zeker niet mag achterblijven op een festival is de tuinbroek. Heb je geen zin in een korte rok of jurkje, haal dan je tuinbroek maar uit je kledingkast! Want de tuinbroek is lekker stoer en gemakkelijk te combineren met een crop top, of een simpel wit T-shirt. Draag er verder nog een paar sneakers onder en je bent festivalproof! 

Streepjes
Houd je van streepjes? Probeer het dan met elkaar te combineren! Zoals deze streepjes crop top met streepjes taille rok. Simpel, edgy, stoer en klassiek, en ook nog eens fashionable! Doe er verder nog een paar simpele All Stars onder en stift je lippen rood, en je outfit is finitò! 

Grafische print
Met een grafisch geprint T-shirt maak je al snel een statement met je outfit. Het is een trend die steeds vaker voorkomt en als je er snel bij bent, nog een van de eerste ;-). Combineer het verder met iets simpels, zoals een zwarte taille rok en je bent klaar om op het festival te shinen! 

Grote vesten
Heb je geen zin om een jas mee te sjouwen? Neem dan een lekker dik vest mee, zoals op bovenstaande afbeelding. Op deze manier hoef je niet iedere keer, wanneer het net niet warm genoeg is voor alleen een topje, je jas aan of uit te trekken! Bij het Indian Summer Festival werd deze trend maar wat vaak gespot.

Kanten items
Een onmisbaar item is zeker een item van kant, of het nou een topje, jurk of vest is. Wil je goed voor de dag komen? Dan is een vest van kant zeker een musthave! Draag het bijvoorbeeld op shorts, of een skort. Met een kanten item zullen de ogen in ieder geval op jou gericht staan.
 

Mom jeans
Iets wat je ook steeds vaker ziet verschijnen op een festival is de zogeheten 'mom jeans'. En het is met gemak te combineren met een simpel T-shirt of een crop top, zoals Shelley hier heeft gedaan ;-). De mom jeans is stoer en simpel!

Petjes
And last but not least: petjes. Eerder zagen we op festivals al dat de hoeden een ware trend zijn op het gebied van fashion, maar de petjes maken ook een comeback! Het geeft je outfit net wat meer edge en als je haar niet zit zoals je het wilde hebben, doe je gewoon een petje op en is er niemand die daar iets van ziet. 

Van welke items raak jij geïnspireerd? 
Pin jouw items in Pinbook

Must reads 👀