Behind the Girlscene-redactie: #25

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Hebben julile ook zo'n fijn weekend gehad? Zaterdag was er weer een Girlscamp in het Vondelpark, de allerlaatste alweer! Het was prima weer om eens goed te zweten, en dat hebben de deelnemers gedaan. Wauw, wat een gemotiveerde en fitte dames weer! Nogmaals super bedankt voor iedereen die aan (één van) de bootcamps hebben meegedaan, jullie waren top. Danique had de rest van het weekend actieve activiteiten op de planning, ze ging golfen en schommelen (en dat is veel zwaarder dan je denkt!).

Na een fijn weekend was het back to reality. De maandag in een notendop: nieuwtje, parfumreview, artikel over de knapste voetballers (yum!) ennnnnn IJS van Professor Grunschabel. Een productieve, saaie en tegelijk lekkere dag ;-).


De allerlaatste Girlscamp!


Danique was dit weekend op de schommel te vinden ;-)


Renée deed een parfumreview


En we aten ijs! Het perfecte middel tegen de middagdip ;-)

Dinsdag
Renée werkte vanuit huis, Danique, Emma en Shelley werkten op het kantoor. Ondertussen lag Annemerel met haar billen op het strand van Curacao (totally not jealous). Er werd onder andere geschreven over de internettrend die is ontstaan na de kopbal van Van Persie. Doe jij al mee met #persieing?

In de pauze liepen we naar de Albert Heijn. In de route is ook een sieradenwinkel en Emma zat al een tijdje na te denken over iets... Ze besloot om haar stoute schoenen aan te trekken en de winkel binnen te lopen. Binnen vijf minuten stond ze weer buiten, met twee extra gaatjes in haar oren! Het was zo gepiept. Nu heeft ze in totaal vijf gaatjes. Er is helaas geen foto gemaakt van het toch wel bijzondere moment.

Oké, we moeten iets opbiechten... In de late middag kregen we opeens last van cravings en we konden ons niet inhouden. De vorige dag hadden we ook al een ijsje naar binnen gewerkt, maar dat stopte ons niet om wéér een ijsje te eten. En ja, het was heerlijk.


Twee ingrediënten voor een easy (gefaalde) lunch. Banaan-ei pannenkoeken zijn gewoon niet zo Renée's ding blijkt maar weer eens


De winactie van deze beauty is geschreven, houd de site in de gaten als je 'm wil winnen!


Oeps!!!

Woensdag
Vandaag is de dag dat Nederland weer mag spelen, maar eerst nog even wat artikelen tikken. Renée en Shelley begonnen met een fotoshoot voor een leuke shopping die binnenkort online komt, en kwamen ze een wel heel luie kat tegen. Emma geniet lekker van haar vrije dag en Annemerel zit nog steeds met haar bips op Curacao. Terwijl Danique druk was met haar werkzaamheden testte Renée de nieuwe topcoat van L'Oréal uit en werkte Shelley Girlscene's social media bij. Aan het einde van de dag bereidden Renée en Shelley zich voor het WK met als starter een patatje bij Burgerlijk Amsterdams en hebben ze vlaggetjes op hun wangen gesmeerd. Go Nederland!


Hihi!

De kat heeft even een momentje voor zichzelf!

Zoooo lekker!

Donderdag
De dag kort samengevat: eten en typen. Nu is dat opzich niets nieuws voor de Girlscene redactie (de behinds staan grotendeels vol met foto's van eten), maar op deze dag is er écht niks interessants gebeurd. Althans, op het kantoor, want Danique had iets veel spannenders te doen. Ze reisde af naar Schiphol om naar Londen te vliegen! Niet omdat ze zo graag de Big Ben wil zien, maar omdat ze de nieuwe collectie van Asos mocht bewonderen. We kunnen alvast verklappen dat de nieuwe collectie veelbelovend is, dus zet maar vast wat geld opzij!

In other news... Hebben jullie de twee schokkende filmpjes waarin zinloos geweld te zien is al bekeken? De beelden zijn schokkend en maken een hoop los bij mensen. Hopelijk worden de daders snel bestraft!


We zeiden het toch... eten en typen. Als snack at Emma deze amandelen


Shelley ging voor een ongezondere snack, maar lekker was het wel!


Danique reisde af naar Londen om de nieuwe collectie van Asos te bewonderen

Vrijdag
Het was een vroege vrijdag voor Emma. Ze begon al om half acht met werken! Het was allemaal voor het goede doel, want om 10 uur werden Emma en Shelley verwacht bij B Academy voor een vlechtworkshop. Voor die tijd moest er nog een nieuwtje geschreven worden! Vandaar dat Emma een vroeger vogel was (met veel moeite, dat wel).

Om kwart voor 10 spraken Emma en Shelley bij Bijlmer ArenA om er samen heen te lopen. Eenmaal aangekomen kregen ze wat lekkere hapjes aangeboden en toen kon de workshop beginnen. Creative hairstylist Floor Kleyne legde drie looks van de catwalk uit met behulp van drie modellen. Wauw, wat kun je eigenlijk veel met haar! Iedereen in de zaal was super geïnspireerd om zelf te knutselen aan ons haar en dat hebben we gedaan. Met een beetje hulp, want vlechten is niet zo makkelijk als het lijkt! Shelley maakte een fashionable updo en Emma ging voor messy hair met een paar vlechten. We gaan zeker nog verder aan de slag met ons haar, want er zijn ontzettend veel mogelijkheden.
Het leuke is dat jullie de drie looks ook zelf kunnen maken, binnenkort komt er een how to online.

Ondertussen zat Danique nog in Londen voor Asos. Halverwege de middag vloog ze weer terug naar Nederland, met een flinke wishlist ;-).


De drie hairdo's die we uitgelegd kregen tijdens een vlechtworkshop van B Academy. Binnenkort komt er een how to online!


Shelley's creatie, nog niet helemaal af


Emma's messy hairdo


Fashionable girl @ Asos HQ


Uiteraard zorgde Asos ook voor overheerlijke hapjes en drankjes


Sneak peek van de nieuwe collectie van Asos

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley