Lifestyle

Girlscene Island: wat is er in de tussentijd gebeurd?

8

Je eigen leven creëren, dat kan met Nintendo's Tomodachi Life. Op de redactie hebben we een Nintendo 2DS liggen en we moeten toegeven dat we een beetje verslingerd zijn. Tussen de bedrijven door vinden we elke dag wel vijf minuten om even te kijken wat er op het eiland aan de gang is. Wat is er intussen gebeurd op Girlscene Island? Is er een vriendschap ontstaan, zijn er nieuwe winkels geopend of is er misschien zelfs een nieuwe mannelijke eilandgenoot bijgekomen? Je leest het hier...

Even weg uit de dagelijkse sleur en een heel nieuwe leven opbouwen, dat kan met Tomodachi Life. Het is een nieuw spel voor de Nintendo 2DS of de Nintendo 3DS waar je uren zoet mee kunt zijn in de zomervakantie. Het is geen spel dat je urenlang achter elkaar hoeft te spelen, als je elke dag een kwartiertje kijkt wat er op het eiland gebeurt, dan is dat al voldoende. Ideaal als je onderweg bent naar het strand of wat tijd moet doden op het vliegveld!

Op de redactie hebben wij ons exemplaar al gekregen en inmiddels spelen we al een tijdje op Girlscene Island. Wat hebben onze Mii's beleefd?

Nieuwe eilandbewoner
In het vorige artikel gaven jullie aan dat jullie Danique graag op Girlscene Island wilden zien. Your wish is our command, dus Danique huppelt nu ook vrolijk rond op het eiland. Gezellig! Het eerste wat de Mii van Danique wilde doen is eten, gelukkig hadden we nog pizza in de voorraadkast. Toen ze had gegeten, bleef er per ongeluk een kruimel op Danique's gezicht zitten. Oeps! Gelukkig voor Danique's poppetje konden wij de kruimel voor haar weghalen.

News flash!
Girlscene Island breidt langzaam uit. News flash! Emma leest het nieuws voor en kondigt aan dat er nu ook een interieurwinkel is. Yessss, hier gaat Danique's hartje sneller van kloppen, want zij is DOL op interieur. Even later speelt Danique voor nieuwslezeres en zij kondigt aan dat er ook een uitzichttoren is! Er is steeds meer te beleven op ons eiland.

Spelletjes spelen
Tijdens Tomodachi Life ben je constant bezig om je Mii's wensen te vervullen. Danique's Mii wil graag een spelletje met ons spelen. Vinden wij helemaal niet erg! We moeten de schaduw raden. Yessss, we hebben alle drie de vragen goed beantwoord. We mogen een prijs uitzoeken, we hebben een waterpistool gescoord. Die komt vast nog wel van pas met mooi weer ;-).

Nieuw interieur
Met de komst van de interieurwinkel kunnen we nu ook ons huis inrichten. Yaaaay, hoe leuk! Danique heeft haar huis omgetoverd in een keuken, want ze is gek op koken en bakken. Emma heeft gekozen voor een beige kamer. Je kan je kamer overigens in heel veel verschillende stijlen inrichten, dus er zit zeker wel een mooie kamer voor jou tussen.

Let's be friends
Emma heeft een verzoek, ze wil graag vriendinnen worden met Danique. Ze vraagt ons hoe ze het beste vrienden kan worden met Danique, hoe zou ze haar het beste kunnen benaderen? We kiezen voor de grappige benadering. De tactiek werkt! Emma en Danique zijn nu vrienden.

Level omhoog
Nu Emma en Danique vrienden zijn, is Emma een level omhoog gegaan. Als reward mogen we een cadeautje uitzoeken.

Nieuw vlees in de kuip
Wij vinden het wel tijd voor wat mannelijk gezelschap, wat jullie?! In Tomodachi Life kunnen de Mii's ook verliefd worden en dat lijkt ons wel leuk! De mannelijke Mii heet Daan en is een echte charmeur... Daan zal dus zeker iemands hart stelen. Daan is een jongen die één van ons ooit in de trein heeft gezien ;-). We are ready for the romance!

Wil jij ook je eigen eiland hebben en je eigen avonturen beleven? Op Nintendo's website vind je alle informatie én kun je de game bestellen.

Hoe zou het verder gaan... Wie gaat er daten met Daan? Misschien komt er zelfs wel verkering?!

Oh en nog één vraag... Wie MOET een nieuwe eilandbewoner worden; misschien Annemerel of een beroemdheid als Miley of hottie Harry Styles?!
Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

8 reacties

 • 5 jaar geleden every-girl-has-a-different-story

  lijkt een beetje op sims... vroeger heel hard verslaafd aan geweest dus best niets voor mij

 • 5 jaar geleden Guess♥

  Klinkt echt kei leuk! Ik vraag me ook wel af of het op een gewone Nintendo DS kan. Bij het stukje van news flash over de uitkijktoren staat er Danique, maar dat is toch Renee?

 • 5 jaar geleden LiveWithoutLimitsx

  Super leuk spel! Misschien een domme vraag, maar kan het ook op een gewone Nintendo DS?

  En Annemerel moet erbij!!!!

 • 5 jaar geleden ❝ Diligite ❞

  Lijkt me echt leuk...!

 • 5 jaar geleden Hester

  Annemerel! Als de poppetjes kunnen hardlopen tenminste

 • 5 jaar geleden ---

  Supergaaf!

  Doe Channing Tatum!

 • 5 jaar geleden Deem

  Annemerel natuurlijk

 • 5 jaar geleden Anaaa<3

  haha, leuk artikel

 1. 1