Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Candice Swanepoel tot Hilary Duff en Rita Ora. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Candice Swanepoel

De mooiste vrouw van de wereld komt net aan op het vliegveld in New York en de paparazzi wist meteen zijn slag te slaan voor wat mooie kiekjes. Candice draagt een gestreept T-shirt van Brandy Melville. Daaronder draagt ze een blauwe skinny jeans en bruine leren boots. Voor haar slaperige oogjes draagt ze een panter zonnebril. Tijdens een vlucht is niets lekkerder dan het luisteren van muziek en dat doet ook Miss Swanepoel met haar gele koptelefoon. Om haar outfit af te maken draagt Candice een zwarte hoed en een zwartleren reistas. 

Kylie Jenner

Kylie loopt er – zoals gewoonlijk – fashionable bij in een simpele witte T-shirt, zwarte skinny jeans en in leren boots tot boven de enkel. Kylie's belangrijke items bewaart ze in één van haar dure tassen. Bij een fashionable outfit hoort natuurlijk ook een zwarte hoed en Kylie kon daarin niet achterblijven. 

Selena Gomez

Miss Gomez heeft de zomervibes volledig te pakken met deze outfit. In Hollywood maakt ze een korte pitstop bij de Nine Zero One salon samen met haar vrienden en vriendinnen. Selena gaat gekleed in een sexy, zwarte crop top, hoge taillerok en sandaaltjes met gouden bandjes. Ze geeft haar outfit een extra touch door het grijze sjaaltje met doodshoofdjes.

Shailene Woodley

Shailene maakt een uitstapje voor een shopdagje in New York en gaat gekleed in een high waisted dress met print. Voor een hippie touch koos Shailene voor een ronde zonnebril met paarse glazen. Haar benodigde portemonnee voor het shoppen bewaart ze in haar minibag. Om haar voeten te beschermen van de vieze grond, draagt Shailene bruine sandalen. 

Rita Ora

Terwijl de avond nadert stapt Rita Ora naar buiten na een business meeting. Met haar cafeïne shot in de hand, loopt Rita in een oversized white blouse over straat. Verder draagt ze shiny bruine boots en voor wat kleur heeft ze rode lippenstift opgedaan. We like! 

Hilary Duff

Samen met haar ex en kindjelief Luca is de altijd fashionable Hilary onderweg naar een match van de Los Angeles Kings tegen de New York Rangers. Miss Duff draagt een zwartleren jas, lichtgrijs colletje en daaronder een donkergrijze skinny jeans. Verder heeft Hilary haar Chanelbag bij de hand en omdat de zon schijnt kiest ze voor haar Ray-Ban zonnebril. 

Alessandra Ambrosio

Supermodel Alessandra gaat zonder make-up de straten op in een trui van Vintage Havana. Daaronder draagt ze een T-shirt met print en een blauwe, shiny legging voor het gemak. Ze maakt haar outfit compleet met een paar gestreepte espadrilles. 

Lea Michele

Lea Michele koos voor een all black outfit in haar hometown Los Angeles. Terwijl ze het vliegveld van Los Angeles verlaat, draagt ze een zwarte jumpsuit, hoed, ballerina's en zwarte reistas. 

Amanda Seyfried

Amanda arriveert op het internationale vliegveld Narita met vriendjelief, die als een echte man de bagage draagt. Amanda draagt een comfi beige sweater met daaronder een suède legging. Verder koos Amanda voor de snelle instappers: All Stars.  

Kourtney Kardashian

De zwangere Kourtney maakt samen met haar net getrouwde zus Kim en oudste kind Mason een wandeling in het Miami park. Kourtney draagt een zomerse jurk met print. Haar gouden riem combineert ze qua kleur met haar gladiator sandalen. Nice!

Wie rockt de look volgens jou het best? 
Pin je favoriete look in Pinbook

Must reads 👀