News

Yay or nay: cut out shorts

Cut out jurken, cut out tops, cut out boots… De cut out trend gaat al een tijdje mee en zeker nu er hoge temperaturen zijn zien we het veel op straat. Maar cut out shorts, die spotten we nog niet zo vaak! Cut out shorts zijn de meest luchtige korte broeken die er staan. Perfect voor op een warme zomerdag! Of toch niet… Wij zijn benieuwd naar jouw mening: yay or nay?

Op een warme dag dragen we graag luchtige kleding, we hebben natuurlijk geen zin om er aan het einde van de dag hetzelfde uit te zien als iemand die net een marathon heeft gelopen. Daarom zijn we in de zomer gek op kledingstukken met cut outs! De cut out boot en cut out jurk zijn al een tijdje populair, misschien komt daar binnenkort de cut out short bij?

Een cut out short kan zo heftig of simpel zijn als je zelf wil. Ga voor een subtiele cut out zoals bij het onderstaande exemplaar van Asos, maar je kunt ook een fashion statement maken met de cut out shorts van Urban Outfitters. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de middenweg. Het is maar waar je zin in hebt!


Subtiel: Asos, €21,13


Statement: Urban Outfitters, €92,00


Middenweg: Asos, €45,07

Combineer cut out shorts net zoals gewone shorts: zoek er een leuke top bij en you're ready to go! Je kunt het zelfs combineren met een crop top, dan heb je al helemaal een luchtige outfit. Wij denken dat we de cut out short wel zullen zien op festivals, hoewel we dit kledingstuk nog niet hebben gespot op Open Air.

Wat vind jij van cut out shorts: yay or nay? Zou jij dit kledingstuk aantrekken of wil je er nog niet dood in gevonden worden? 

Must reads 👀