News

Gossip Girl(scene) week 24

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere zijn Justin Bieber en Selena Gomez nou weer samen? One Direction bezig met vierde album, Kim en Kanye in Mexico, Cara en Jourdan nemen een BFF tattoo, Flynn Bloom in Vogue en Rita Ora en Calvin Harris nu echt uit elkaar.


Bron beeld: Instagram

Justin Bieber weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Hij plaatste afgelopen week deze foto van Selena op zijn Instagram, daarbij plaatste hij de tekst "Unconditional Love". Even later was de foto al weer verdwenen, maar toen waren er natuurlijk al genoeg screenshots van gemaakt!


Bron beeld: Getty Images

One Direction heeft het er maar druk mee. Ze zijn op dit moment op een wereldtournee, kondigden onlangs een tour voor 2015 aan en ondertussen zijn ze bezig met het opnemen van hun vierde album. Op dit album werken ze onder andere samen met John Legend, Emily Sandé en de jongens hopen ook dat Pharrell Williams mee wil werken. To be continued.


Bron beeld: Instagram

Na een vijfdaagse huwelijksreis in Ierland (die volgens boze tongen een beetje mislukt was) zijn Kanye en Kim deze week naar Mexico gevlogen. De twee verblijven in een privé villa aan het strand. Een do-over? Een tweede huwelijksreis? Of gewoon een vakantie om de 37ste verjaardag van Kanye te vieren. Of North dit keer weer bij oma verblijft of dat ze met papa en mama mee is, vertelt het verhaal niet.


Bron beeld: Instagram

Cara Delevingne en modelfriend Jourdan Dunn gingen afgelopen weekend samen naar een tattooshop. Daar lieten de twee Britse modellen een vriendschapstattoo zetten 'DD' (Delevingne – Dunn).


Bron: Vogue Australia

De driejarige Flynn Bloom beleefde afgelopen maand zijn Vogue-debuut. Samen met mama Miranda Kerr staat hij in het nieuwe nummer van de Australische Vogue. Wij smelten van dit prachtige shot. Voor deze shoot heeft Miranda overigens eerst toestemming gevraagd aan haar ex en vader van Flynn, Orlando Bloom. Hoewel Miranda en Orlando sinds oktober 2013 uit elkaar zijn kunnen ze nog steeds heel goed door één deur.


Bron beeld: Getty Images

We schreven er een paar maanden geleden al over, maar toen bleek het slechts om roddels te gaan. Deze week bevestigde Calvin Harris het dan toch… ze zijn geen stelletje meer. Calvin werd tijdens een feestje flirtend met een brunette gespot en toen kwamen de roddels dus weer aan het rollen. Calvin reageerde op de roddels via twitter: "To address speculation – myself and Rita ended our relationship some time ago. She is a beautiful, talented woman & I wish her all the best."

Watch on YouTube

Vorige week schreven we al dat Kourtney Kardashian volgens de laatste roddels zwanger zou zijn en nu weten wij het ook… Kourtney is zwanger. Dit maakte ze bekend in de promo voor de tweede helft van het negende seizoen van KUWTK. Bekijk hierboven de trailer.

Wat is een Gossip Girl(scene) zonder Miley Cyrus?! Precies. Niets dus. De laatste roddel… Miley zou Selena beledigd hebben tijdens een concert. Tijdens het nummer FU (I've got two-o-o letters for you, one is F and the other one's U…..). Miley had tijdens het nummer namelijk een kartonnen bord van Selena Gomez op het podium. Wat de reden van deze uitval is? We zouden het niet weten… 

Until next time,
xoxo,
Girlscene

Zit jij al in Pinbook?

Must reads 👀