Lifestyle

Girlscene’s playlist: juni

Op de redactie luisteren we de hele dag naar muziek. We delen al regelmatig onze favoriete nummers in afspeellijstjes, maar vanaf deze maand willen we iedere maand een playlist met onze tien favoriete nummers van de maand delen. De nummers waar je deze maand écht naar moet luisteren, zorgvuldig geselecteerd door ons, van Iggy Azalea tot Pharrell Williams. 

De afspeellijst voor deze maand staat vol vrolijke up-tempo nummers, perfecte nummers voor een zonnige dag op het strand of voor tijdens een feestje. Grote kans dat je een aantal nummers ook wel een keertje tijdens het uitgaan zult horen. En dat is alleen maar heel erg leuk, vooral als je een hele leuke avond hebt, hoor je het nummer dan later nog een keer komen alle leuke herinneringen van die avond terug.

Onder andere op de afspeellijst? Pharrell Williams en Miley Cyrus met 'Come Get It Bae' en de nummer 1 hit van dit moment 'Am I Wrong' van Nico & Vinz. Natuurlijk mag Fancy van Iggy Azalea en Charlie XCX ook niet ontbreken. Iggy staat trouwens twee keer in de lijst deze maand, ook haar samenwerking met Ariana Grande 'Problem' vind je terug in de playlist.

Beluister hier de afspeellijst op YouTube:

Watch on YouTube
Beluister hier de afspeellijst op Spotify:

Happy Listening!

Liefs,
Girlscene

Zit jij al in Pinbook