Beauty

Inspiratie: festival haarstijlen

17

De avond voor het festival heb je je outfit al klaargelegd en stuur je je vriendin nog een WhatsAppje dat je er super veel zin in hebt. De volgende ochtend trek je je hippe festival outfit aan en is je gezicht make-up proof, maar wat moet je nu toch met je haren doen? Girlscene geeft je wat inspiratie op het gebied van festival haarstijlen. Dus als je even niet meer weet wat je met je gouden lokken aan moet, kijk je gewoon in dit artikel voor de oplossing!

Kan je geen keuze maken tussen los- of vast haar? Kies dan voor beide! Pak de voorste delen van je haar en maak hier een knotje van. De rest van je haren laat je lekker los, waardoor je een beetje van beide hebt. Zo heb je ook geen last van de voorste plukken die constant in je gezicht waaien! 


Bron

Maak van je lange lokken een vissengraatvlecht, zoals dit meisje heeft gedaan! On top of the cake, of beter gezegd on top of je hoofd kun je een haarbandje in doen met kleurrijke flowers, of flowers uit eigen tuin. 


Bron

Voor de invlecht-experts onder ons kun je voor deze ingevlochten vlecht gaan. Doe nog een fashionable hoed er bovenop en je bent klaar voor het festival waar je zoveel zin in hebt. 

Wil je geen last hebben van babyhaartjes, waar je hoofdhuid van gaat kriebelen tijdens een festival op een warme dag? Draag dan een leuk haarbandje zodat je babyhaartjes niet in de weg gaan zitten. Bovendien ziet het er ook nog eens hip uit en ben je met één seconde klaar!


Bron

Knotjes, knotjes en nog eens knotjes! Wie draagt het tegenwoordig niet? Daarom heeft de redactie de lage knot ook tussen de inspiratie gezet! De lage knot geeft een klassieke uitstraling en is met een paar seconde klaar. Draag er nog een bloemetjeskrans bij en done!


Bron

Houd je niet van bloemetjes? Misschien zijn veren dan wel iets voor jou! Het is één van de festivaltrends die graag gezien wordt op festivals. Haal een paar kleine elastiekjes in huis en maak de veren vast aan je haarbandje of aan een deel van je haar zelf. Je kunt er ook voor kiezen om de veren met los haar te dragen. Het is maar net waar je zin in hebt natuurlijk!

Of doe het á la Zoella! De 'milkbraid' haarlook is weer helemaal terug en de beautyqueen van YouTube laat op haar kanaal zien hoe je het kunt maken. Dus ga er even bij zitten en kijk hoe je in een paar minuten tijd de milkbraid look kunt maken! 


Bron

Je kunt ook kiezen voor twee simpele, kleine vlechtjes zoals op bovenstaande afbeelding. Een trend ingezet door niemand minder dan Lauren Conrad! Voeg de twee vlechtjes aan de achterkant samen en voilà! Festivalproof :-)


Bron

Maak je simpele knot nét iets leuker door er twee vlechtjes aan toe te voegen zoals dit meisje heeft gedaan. Doe dit bijvoorbeeld met je voorste plukken, of de plukken net achter je oren, zodat je de vlechten kunt vastmaken aan de achterkant van je knot. We like! 

Last but not least: probeer de feather headband eens! Het geeft je namelijk de ultieme festivallook. Mega hip en leuk te combineren met een simpele witte top en high waisted shorts. Draag er nog een paar stoere boots onder en je bent klaar om naar dat festival te gaan!

Welke festival haarstijl ga jij uitproberen? 
Pin jouw look in Pinbook
Bron: WeHeartit

LOVE dit artikel
27 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

17 reacties

 • 4 jaar geleden liliputians.com/

  Very pretty flower hair bands, nice hair suggestions too. Thanks for sharing.

 • 5 jaar geleden xlottiex

  super leuk!

 • 5 jaar geleden Secrets

  @Sweetlikecola Ja zie me ook al op Rock Werchter staan voor de wasbakken terwijl ik veren in mijn haar probeer te steken.

  Maar voor de rest echt een heel leuk artikel !

 • 5 jaar geleden Eline

  Nou inderdaad zeg, veel te veel moeite, gewoon een knotje of los en verder feesten!

 • 5 jaar geleden Sweetlikecola

  Hahaha ik zie mezelf al staan op sziget bij de wasbakken in een poging mijn haar in te vlechten. Nee dus :P

 • 5 jaar geleden Eva

  GIRLS ON FESTIVALS BE LIKE.. haha nee ziet er leuk uit hoor

 • 5 jaar geleden Style Away

  Leuke inspiratie!

  Ik vind de laatste tijd licht paarse of roze dip dye heel gaaf!

  Daar moest ik aan denken door het eerste plaatje.

  X style-away.blogspot.nl

 • 5 jaar geleden kuzzz

  jammer dat ik zo onhandig ben met haar Zitten leuke dingen tussen!

 • 5 jaar geleden Naomi

  heb vorige week de schaar in mn haren gezet... dus dit is allemaal niet echt iets voor mijn haarlengte! Ben heel blij met mn nieuwe haar, maar dit soort dingen zorgen ervoor dat ik weer naar mn lange haren ga verlangen ahaha

 • 5 jaar geleden Freekyj

  ik wil ook een van die haren!!!

 • 5 jaar geleden Ramona

  Ik wil ook stijl haar op een festival..

 • 5 jaar geleden Mariska

  Ik vlecht mijn pony in naar de zijkant en voor de rest doe ik er lekker vier dagen niets aan. Ideaal, want door het ingevlochten deel zie je het niet als je haar vettig wordt. Beetje droogshampoo in de rest en gaan! Los, op een staart, een knot of in een vlecht, het kan allemaal

 • 5 jaar geleden Antsje

  Mooi!

 • 5 jaar geleden MeLiss

  Ik hou echt van die bloemen en veren en als je het combineert met een vissengraatvlecht vind ik het super leuk.

 • 5 jaar geleden Hansie

  Leuk! Helaas is mijn haar te dun en te kort hiervoor..

 • 5 jaar geleden Stylebygina

  Vlechten, Ik hou ervan!!

 • 5 jaar geleden Nieke

  Mooi!

  Helaas ben ik niet zo creatief met mijn haar...

 1. 1