Beauty

Inspiratie: festival haarstijlen

De avond voor het festival heb je je outfit al klaargelegd en stuur je je vriendin nog een WhatsAppje dat je er super veel zin in hebt. De volgende ochtend trek je je hippe festival outfit aan en is je gezicht make-up proof, maar wat moet je nu toch met je haren doen? Girlscene geeft je wat inspiratie op het gebied van festival haarstijlen. Dus als je even niet meer weet wat je met je gouden lokken aan moet, kijk je gewoon in dit artikel voor de oplossing!

Kan je geen keuze maken tussen los- of vast haar? Kies dan voor beide! Pak de voorste delen van je haar en maak hier een knotje van. De rest van je haren laat je lekker los, waardoor je een beetje van beide hebt. Zo heb je ook geen last van de voorste plukken die constant in je gezicht waaien! 


Bron

Maak van je lange lokken een vissengraatvlecht, zoals dit meisje heeft gedaan! On top of the cake, of beter gezegd on top of je hoofd kun je een haarbandje in doen met kleurrijke flowers, of flowers uit eigen tuin. 


Bron

Voor de invlecht-experts onder ons kun je voor deze ingevlochten vlecht gaan. Doe nog een fashionable hoed er bovenop en je bent klaar voor het festival waar je zoveel zin in hebt. 

Wil je geen last hebben van babyhaartjes, waar je hoofdhuid van gaat kriebelen tijdens een festival op een warme dag? Draag dan een leuk haarbandje zodat je babyhaartjes niet in de weg gaan zitten. Bovendien ziet het er ook nog eens hip uit en ben je met één seconde klaar!


Bron

Knotjes, knotjes en nog eens knotjes! Wie draagt het tegenwoordig niet? Daarom heeft de redactie de lage knot ook tussen de inspiratie gezet! De lage knot geeft een klassieke uitstraling en is met een paar seconde klaar. Draag er nog een bloemetjeskrans bij en done!


Bron

Houd je niet van bloemetjes? Misschien zijn veren dan wel iets voor jou! Het is één van de festivaltrends die graag gezien wordt op festivals. Haal een paar kleine elastiekjes in huis en maak de veren vast aan je haarbandje of aan een deel van je haar zelf. Je kunt er ook voor kiezen om de veren met los haar te dragen. Het is maar net waar je zin in hebt natuurlijk!

Of doe het á la Zoella! De 'milkbraid' haarlook is weer helemaal terug en de beautyqueen van YouTube laat op haar kanaal zien hoe je het kunt maken. Dus ga er even bij zitten en kijk hoe je in een paar minuten tijd de milkbraid look kunt maken! 


Bron

Je kunt ook kiezen voor twee simpele, kleine vlechtjes zoals op bovenstaande afbeelding. Een trend ingezet door niemand minder dan Lauren Conrad! Voeg de twee vlechtjes aan de achterkant samen en voilà! Festivalproof 🙂


Bron

Maak je simpele knot nét iets leuker door er twee vlechtjes aan toe te voegen zoals dit meisje heeft gedaan. Doe dit bijvoorbeeld met je voorste plukken, of de plukken net achter je oren, zodat je de vlechten kunt vastmaken aan de achterkant van je knot. We like! 

Last but not least: probeer de feather headband eens! Het geeft je namelijk de ultieme festivallook. Mega hip en leuk te combineren met een simpele witte top en high waisted shorts. Draag er nog een paar stoere boots onder en je bent klaar om naar dat festival te gaan!

Welke festival haarstijl ga jij uitproberen? 
Pin jouw look in Pinbook
Bron: WeHeartit