Lifestyle

Hot or not: The Vamps ft. Demi Lovato met ‘Somebody To You’

Heb jij jouw ultieme zomerhit nog niet gevonden? Dit nieuwe nummer zou zomaar in aanmerking kunnen komen! Onlangs schreven we een artikel over The Vamps en uit de reacties bleek dat jullie graag naar deze band luisteren. Het is dus heel goed nieuws dat er een nieuwe videoclip uit is, vooral omdat de jongens de studio zijn ingedoken met niemand minder dan Demi Lovato! Het resultaat is 'Somebody To You' en we kunnen één ding verklappen… We love it! Wat vind jij van de single en bijbehorende videoclip? 

Elke zomer hebben we een bepaald liedje dat we op repeat zetten. Dit nummer is ons zomernummer en zal ons altijd blijven herinneren aan die zomervakantie. Niet zomaar een nummer dus! Een zomernummer moet wel aan een aantal eisen voldoen: het moet vrolijk en upbeat zijn. Heb jij nog geen liedje voor deze zomer? Misschien wordt het 'Somebody To You' van The Vamps & Demi Lovato wel, want deze single geeft ons meteen een zomers gevoel!

The Vamps zijn klaar voor de zomer! In de videoclip voor 'Somebody To You' zien we Brad, James, Tristan en Connor op het strand. Ze chillen in de zon, spelen voetbal en rocken op het strand. Wanneer de zon ondergaat stopt de pret nog niet, dan is het tijd voor een strandfeestje! Als kers op de taart zien we Demi Lovato in de clip. Haar stem past perfect bij de sound van de jongens, kunnen ze niet vaker samenwerken? 

'Somebody To You' is de vierde single van het eerste album van de band. Hiervoor scoorden ze hits met 'Can We Dance', 'Wild Heart' en 'Last Night'.

Bekijk de clip van The Vamps & Demi Lovato hieronder:

Watch on YouTube

Wat vind jij van de clip van 'Somebody To You': hot or not? Wordt dit jouw zomernummer of vind je het helemaal niks?

Must reads 👀