River Island studentevent

Fashion door Redactie

Heb je aan het einde van je geld een stukje maand over, maar ben je toch toe aan een nieuwe wintergarderobe? Bezoek vanavond met een vriendin het River Island studentevent in Amsterdam of Rotterdam!

Vanavond krijg je 20% korting op de winterkleding van River Island, een gratis drankje, beautyadvies en een limited edition River Island tote bag aan je arm.

riverislandstudents

Ook maak je kans op leuke prijzen. Vul de flyer in (voor Amsterdam of Rotterdam) en je maakt ieder kwartier kans op één van de River Island vouchers ter waarde van € 50. Voor de durfals is er nog een leuke actie op de avond zelf. Je kunt daar door te poseren voor de fotograaf op de beats van de DJ kans maken op de titel Best Streetstyle of the Night en een voucher winnen ter waarde van € 250! Niet gek toch?

riverislandstudents

Dus zorg dat je VANAVOND (28 september) tussen 18:30 en 21:30 uur aanwezig bent op de Kalverstraat 22-26 in Amsterdam of Binnenwegplein 25 in Rotterdam en shop till you drop! Vergeet niet om je studentenkaart mee te nemen, want dit is je toegangskaartje voor deze leuke avond. Aanmelden is verder niet nodig.

Ga jij vaak naar speciale koopavonden van kledingwinkels?

Door Brenda