Behind the Girlscene-redactie: #24

Fashion door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Heel EEN Media was aan het genieten van een welverdiende vrije dag, maar Emma zat om 9 uur braaf achter haar laptop om te werken. Niet heel topfit, de vorige dag heeft ze met Danique en de andere girls van de redactie gefeest op Amsterdam Open Air. Zucht, wat was het leuk! Gelukkig hebben we de foto's nog. Renée was er ook, maar gek genoeg hebben we elkaar niet kunnen vinden, zo jammer!

Nog nagenietend van het leuke festival, ging Emma als een speer! Tijdens Open Air hebben we namelijk niet alleen gedanst, maar we hebben ook goed naar alle outfits gekeken! Jullie hebben dus nog een artikel van ons tegoed. Emma was zo verdiept in haar werk dat ze twee dingen is vergeten: ze is vergeten te lunchen ('Waarom heb ik toch zo'n honger?! Oja, ik heb om half 9 voor het laatst gegeten!) én ze is vergeten om foto's te maken voor de behinds. Oeps. Ach, zo spannend was het toch niet, want ze was de hele dag thuis. 


Danique en Emma waren afgelopen weekend op Amsterdam Open Air


Yaaay, samen met Tess, Claartje, Emma's nichtje Liza en een onbekende jongen


Amsterdam Open Air is echt een aanrader als je van festivals houdt! Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad, zoals je op bovenstaande foto kunt zien :-) 

Dinsdag
Het was de eerste dag van de werkweek voor Danique, Annemerel, Renée en Shelley en daar hoort natuurlijk een foto van Bobby bij! Danique had een lazy weekend achter de rug en spendeerde een avond op de bank met haar kitten. Zo lieeeeef (hoe vaak kunnen we het nog zeggen?).

Maar het kwijlen bij de foto van Bobby duurde niet lang, want om 10 over 9 stond er een cameraploeg op de stoep. Het was EkoPlaza, zij organiseerden een bootcamp voor een aantal redactieleden waaronder Danique en Annemerel. De sportkleding hadden ze al aan, let's go! Ze renden naar het Leidseplein om daar vervolgens allerlei oefeningen te doen. Ondertussen werd alles gefilmd.

Ondertussen zaten Emma, Renée en Shelley op het kantoor artikelen te tikken. Emma speelde een spelletje op de Nintendo 2DS (voor een artikel, echt waar!), Renée reviewde nagellak en Shelley schreef over kapsels voor een festival. De rest van de dag werd er ook hard gewerkt, behalve toen Annemerel even een break nam door Emma's haar in te vlechten ;-).


Knuffelen met Bobby <3


Bootcampen met EkoPlaza


Danique, Annemerel en andere redactieleden werden midden op het Leidseplein gefilmd terwijl ze oefeningen deden


Het resultaat van een superleuke bootcamp!


Emma speelde een spelletje op de Nintendo... Voor werk! En dat is trouwens Girlscene's Facebookpagina op de achtergrond ;-)


Renée reviewde nagellak, deze is haar favoriet


Een vlecht à la Annemerel!

Woensdag
Danique was vandaag samen met Renée en Annemerel op de redactie. Emma had haar vrije dagje en Shelley moest naar school om een tentamen te maken. Het was dus lekker rustig op de redactie.

Annemerel en Renée hielden zich vandaag vooral bezig met het schrijven van artikelen. Renée testte ook de nieuwe collectie van OPI die vanaf deze herfst in de winkel ligt, de hele redactie stonk naar nagellak, hahaha. Maar dat is niets nieuws...

In de lunchpauze wandelden ze even langs Skins Cosmetics, de favoriete beautywinkel van Annemerel, Renée en Danique. Alle drie kwamen ze even later met iets naar buiten. Annemerel met een nieuw potje foundation (Laura Mercier Creme Smooth Foundation in de kleur Sunny Beige), Danique met een oogcrème van REN en Renée met een lipbalsem van haar favoriete merk Nuxe.

Daarna gingen Annemerel en Danique voor een frappuccino bij Coffee Company, daar was het echt weer voor.


Annemerel & Danique met een frappuccino


Renée's nieuwe lipbalsem van Nuxe


Annemerel leende collega Claudia's Chanel Boybag en ze wilde hem niet meer teruggeven.Reneé bracht een bezoekje aan de nieuwe schoolcampus van V&D! Ook voor het volgende schooljaar zijn er super veel leuke items te vinden die het jaar net iets leuker maken. Onze favoriet? De felgekleurde etuis en schooltassen.

Donderdag
We zitten alweer over de helft van de week en beginnen de dag met het zonnetje. Zo haalde Shelley voor ze begon met werken nog even een frozen cappuccino met een caramel smaakje. Annemerel zat ondertussen al op kantoor hard te tikken. Emma ging weer aan de slag met het gameboy spelletje, uiteraard voor werk! Danique zat nog in een meeting met Rabobank. 

In de middag maakten Shelley en Annemerel weer een aantal mooie foto's voor een hele leuke winactie. Vandaag was een hele goede dag voor Shelley, want ze kreeg te horen dat ze haar Propedeuse heeft behaald. Woohoo! 


Annemerel maakte een selfie voor een hele leuke winactie die online komt!


Het gameboy spelletje dat Emma speelde met haarzelf en Reneé in de hoofdrol ;-)

Vrijdag
Het mooie weer bleef aanhouden, maar op het kantoor op de Keizersgracht merkten we daar weinig van. Om 9 uur zaten we allemaal achter de computer om te knallen. We schreven het nieuwtje over de eindexamenuitslagen. Rond 11 uur ging Danique de deur uit voor een event van Pupa, ze leerde er shapen als Kim Kardashian!

Ook was het vrijdag de 13e, oh oh! Over het algemeen is de dag goed voor ons verlopen, op twee kleine incidenten na. Danique was druk alle mailtjes aan het beantwoorden, toen ze per ongeluk haar flesje water om liet vallen... Over haar toetsenbord heen! Nooooo, die was natuurlijk stuk (oké, alleen de N-toets, maar dat deze letter echt onmisbaar is bleek wel toen ze haar wachtwoord wilde intypen... lukte niet!). Gelukkig was er snel een nieuw toetsenbord geregeld. Het tweede incident was dat Danique een aantal spullen bij het Pupa event was vergeten, producten die ze de volgende dag graag wilde gebruiken. Nooooo!

Toen we de werkweek hadden afgerond, gingen we naar huis om ons in het oranje te hullen voor de allereerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK! Op het moment dat we dit schrijven hebben we nog geen idee of we ons de rest van de avond blij (als ze winnen) of juist droevig (als ze verliezen) zullen voelen. Maar de WK-kriebles waren er in ieder geval!


Danique leerde shapen als Kim Kardashian op een event van Pupa. Staat het haar niet goed?


Dit zijn de producten die Danique voor de bovenstaande look heeft gebruikt


Samen met beauties Gigi en Teske

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley