Lifestyle

Stelling: Het is normaal om te zoenen of te seksen met een vreemde

Lekker discussiëren over actuele en/of maatschappelijke kwesties? Dat kan nu op Girlscene! Elke week legt Girlscene of een lezeres een stelling voor waar iedereen respectvol op kan reageren. Dit is de plek waar je terecht kunt met jouw standpunten over zaken die op dit moment spelen. Deze keer: Is normaal om te zoenen of te seksen met een vreemde?

Destielsmagic opende het topic op het Girlscene Forum over zoenen of seks hebben met een onbekende: ''Ik ben wel benieuwd wat iedereen hiervan denkt. Wat vind je van zoenen/seks hebben met iemand die je net ontmoet hebt, in bijvoorbeeld de kroeg? Zou je het zelf doen? Persoonlijk vind ik het raar als iemand dat doet, ik doe het zelf niet. Iedereen moet het zelf weten en ik zal ook zeker niet iemand uitmaken voor een 'slet' als diegene het wel doet, maar zelf zal ik het nooit doen. Ik ben in dat opzicht redelijk ouderwets. Ik heb niks met geen seks voor het huwelijk, maar ik zou toch nooit zomaar met iemand het bed in duiken. Ik wil wel duidelijk zeggen dat je zelf moet weten wat je doet en dat je niemand kunt dwingen met wat ze wel of niet mogen doen, maar ik ben gewoon benieuwd naar wat jullie denken!''


Bron

Fluweel: Ik doe het beide zelf nooit, maar ik vind het niet heel vreemd als iemand anders dat doet. Zolang je niet elke avond een andere jongen mee naar bed neemt, heb ik er absoluut geen problemen mee (en zelfs als je dat zou doen is het jouw leven).

Dreamworks: Hmm.. als ik er zo over nadenk, dat je zomaar random met iemand zoent, is het wel raar, maar het is zo gewoon geworden. Ik doe het zelf ook. Qua seks vind ik het wel raar, maar dit zeg ik vanuit mijn Christelijke perspectief.

Thunderstruck: Of het nou als normaal wordt gezien of niet, ik vind het sletterig gedrag. Ook vind ik diegene dan 'goedkoop'. Maar hey het is je eigen leven dus als jij er geen problemen mee hebt, waarom zou het je dan boeien wat anderen over je denken.

datvindjeleukhe: Zoenen vind ik niet heel vreemd, heb het zelf ook wel eens gedaan met een jongen met wie ik gewoon een erg gezellige avond heb gehad (dus niet na vijf minuten). Seks zou ik zelf niet snel doen, maar dat komt misschien ook omdat ik nu een vriend heb en mij dus niet goed kan voorstellen dat ik ooit een one night stand heb, maar wie weet. Ik vind dat iedereen het voor zichzelf moet weten, hoewel ik het wel een beetje sletterig vind als iemand het week in, week uit, doet. Maar dan nog is het iemands eigen keuze.

garapoesje: Ik vind dat het niet normaal mag worden, de norm, hoe het hoort etc. Ik heb nog nooit een jongen gezien waarvan ik dacht, die moet ik zoenen. Ik vind andere dingen veel belangrijker om van die persoon te weten, er van uitgaand dat je zoent omdat je een relatie wil. Sowieso vind ik het gewoon raar om te zoenen met iemand die je niet kent. Maar als iemand het doet ga je gang, maar ik vind het niet netjes.

Zou jij zoenen of seks hebben met iemand die je pas net kent? 
Pin je inspiratie in Pinbook