News

Amanda Seyfried rapt op de radio

Amanda Seyfried ken je ongetwijfeld van films zoals Mean Girls en Dear John, maar dat de actrice meer talenten heeft bewijst ze op de Britse radio. Ondanks haar angststoornis en paniekaanvallen weet Amanda toch even live een rap eruit te gooien. Een kant die we nog niet van haar gezien hebben! Kijk verder voor de video.

Amanda Seyfried gaat als een speer in Hollywood en heeft al veel rollen op haar naam staan. Zo speelde ze onder andere een dom blondje in Mean Girls, een dochter in een Mormoonse familie in de serie Big Love en een hoofdrol in Dear John met Channing Tatum. Daarnaast is Amanda van veel meer markten thuis! Ze zingt en staat af en toe model. Haar eigen geschreven en geproduceerde nummer Little House werd zelfs de officiële soundtrack van Dear John. Hiernaast heeft Amanda Seyfried nog een talent: ze rapt. En dat laat ze horen op de Britse radio! 

Beeld: Reporters

De Britse luisteraars van de radioshow BBC Radio Extra 1 waren vast verrast toen Amanda even een rap uit haar mouw schudde. Toen de radio-dj de rap van haar collega Hugh Jackman lieten horen wist Amanda zeker dat zij dat beter zou doen. Zo gezegd, zo gedaan! Luister maar mee:

Watch on YouTube


In de video zie je Seth MacFarlane en Amanda Seyfried. Na het stukje van Hugh Jackman's rap is Amanda niet erg onder de indruk. "Weet je wat… Hij kan dat beter", zegt Amanda. Op de vraag of de actrice zelf ook kan rappen zegt Amanda vol zelfvertrouwen: "Yeah, are you kidding me?" Samen met Anne Hathaway heeft ze eens een karaokeclub op z'n kop gezet toen ze even 5ive's It's All Over rapte. Vervolgens laat Amanda een stukje horen en zie je Seth MacFarlane op de achtergrond gniffelen. Go Amanda!

Wat vind jij ervan dat Amanda Seyfried deze kant van haar laat zien? Had jij verwacht dat ze zou rappen op de radio? Heeft ze talent voor rappen in jouw ogen?

Bron: Huffington Post

Pin je favoriete Amanda Seyfried foto's in Pinbook