Lifestyle

6 date fouten die je moet vermijden

Liefde is niet altijd even makkelijk… Vooral niet als je een bekend persoon bent. Dat celebrities vaak het middelpunt van de aandacht zijn betekent ook dat we best iets van deze mensen kunnen leren! Zeker op het gebied van l'amour is het een goed idee om af te kijken bij de celebs, zodat je niet dezelfde fouten maakt als zij deden in het verleden. Watch and learn!

Iedere (aanloop naar een) relatie is anders en iedereen gaat anders met elkaar om. Maar Girlscene zou Girlscene niet zijn als we je niet zouden willen helpen. Daarom willen we je behoeden voor sommige stappen in je liefdesleven. 

We adviseren je daarom…

1. Om niet te snel te gaan
Je bent hartstikke verliefd en het leven lacht je toe. Je wil niks liever dan bij je vriend(in) zijn en het liefst ben je 24/7 bij elkaar. Begrijpelijk! Op dit moment zie je misschien alleen maar de positieve kanten, maar hé: het is af en toe ook goed om afstand van elkaar te nemen. Dan heb je allebei de ruimte om je eigen ding te doen en je eigen vrienden te zien.

Taylor Swift viel erg snel voor Conor Kennedy en kocht zelfs een huis tegenover Conor's huis zodat ze dicht bij elkaar konden zijn. Niet veel later was de relatie over. 

2. Om niet té jaloers te zijn
Alles waar 'te' voor staat is niet goed. Te jaloers daarom ook niet. Het is oké om je vriend(in) los te laten! Logisch dat je niet wil delen, maar gaat het niet te ver als je de ander verbiedt om vrouwelijke vrienden te hebben?

Topmodel Alessandra Ambrosio laat weten dat ze een super jaloers persoon is wat relaties betreft. Ze wil haar man voor zichzelf houden en vindt het absoluut niet fijn als haar man in gezelschap is van vrouwelijke vrienden.

bron

3. Om je ex niet online te dissen
Auw… Een break-up is in veel gevallen behoorlijk pijnlijk. Zeker als jij degene bent die in de steek is gelaten. Je bent zo boos dat je niets liever wil dan de ander zwart maken. Dat lucht lekker op! Maar praat liever over je ex met vriendinnen en ga niet je hart luchten op social media. Doe dat alsjeblieft niet. 

De ex van Lucy Hale (Pretty Little Liars) kon het niet verkroppen dat het over was met haar. Op Twitter vertelde hij vervolgens slechte dingen over Lucy waardoor hij juist degene is die een slechte naam krijgt door deze onvolwassen actie!

4. Om geen matchy tatoeages te zetten
Je bent al een tijdje samen met de liefde van je leven – denk je! -. Jullie zijn zo gek op elkaar en denken er al een tijdje over na om tatoeages te laten zetten die met elkaar matchen zodat jullie voor altijd verbonden zijn. Neem het laatste deel van de zin letterlijk, want wie weet komt het moment dat de relatie over gaat.

Brody Jenner (The Hills) en Avril Lavigne kozen voor matchy tatoeages toen ze aan het daten waren. Helaas zijn de twee nu uit elkaar, maar wordt Brody nog altijd herinnerd aan zijn ex door de tattoo 'Avril' op zijn arm. 

5. Om 'The Talk' niet te vermijden
Niets is zo fijn als zekerheid en duidelijkheid te hebben, want als jullie anders tegen jullie 'relatie' aankijken val je heel hard van je roze wolk af. Nadat je een tijdje aan het daten bent met iemand voelt het misschien al alsof je een relatie met diegene hebt, maar het is een goed idee om die woorden uit te spreken. Ga daarom zitten voor 'The Talk' en bespreek hoe het zit tussen jullie.

Rob Kardashian en Rita Ora waren aan het daten. Terwijl Rob dacht dat ze 'exclusief' waren, dacht Rita daar anders over. Zij zag ook andere mannen naast Rob wat voor hem pijn deed. Hij bleef achter met een gebroken hart…

6. Om je gevoelens uit te spreken
Heb je een oogje op een speciaal persoon en schreeuw je het van de daken? Good for you! Maar uh… Laat het je crush ook merken dat je hem (of haar) ziet zitten. Stap uit je comfortzone en zorg dat jij degene bent die de eerste stap zet. 

Niall Horan schoof zijn crush op Demi Lovato niet onder stoelen of banken. Maar de grote vraag is of hij het haar persoonlijk heeft laten merken… Een relatie – of zelfs een date? – is er niet van gekomen. 

Welke fout zou jij persoonlijk niet (nog een keer) maken? Heb jij nog date tips voor andere Girlscene lezeressen?

Bron: Seventeen

Pin inspirerende quotes in Pinbook

Must reads 👀