News

CFDA Awards: de best geklede celebrities

Als je een uitnodiging krijgt voor de CFDA Awards, dan weet je dat je het hebt gemaakt in de fashionwereld. De meest stijlvolle celebs waren gisteravond te vinden op dit evenement. Tijdens dit evenement is het des te belangrijker wat je draagt. Rihanna heeft de aandacht getrokken met een weinig verhullende jurk, maar de ogen waren ook op Lupita Nyong'o en Blake Lively gericht. Kijk je mee naar de beste geklede celebrities van de CFDA Awards?

De CFDA Awards… Dat zegt je misschien niets. CFDA staat voor Council of Fashion Designers of America en is een non-profit organisatie die de ontwikkeling van jonge Amerikaanse ontwerpers ondersteunt. De baas van CFDA is ontwerpster Diane von Furstenberg. Eén keer per jaar reikt de organisatie ook awards uit met prijzen als 'Womens & Menswear Designers of the Year' en de nieuwe prijs 'Instagrammer of the Year'.

Jaarlijks komen er veel celebrities op af en zij trekken hun mooiste pak of jurk uit de kast om er zo fashionable mogelijk uit te zien. Dat is weer smullen voor ons, want wij kunnen genieten van de rode loper kiekjes. Wie is er dit jaar het best gekleed?

Emmy Rossum (J Mendel) 

Alessandra Ambrosio (Nonoo)

Bee Shaffer & Anna Wintour (onbekend)

Chanel Iman (Monique Lhuillier)

Olivia Wilde (Decades LA)

Naomi Campbell (onbekend)

Jennifer Hudson (Kaufmanfranco)

Heidi Klum (Donna Karan)

Solange Knowles (Calvin Klein Collection)

Sophia Bush (Marchesa)

Mary-Kate & Ashley Olsen (onbekend)

Lupita Nyong'o (Suno)

Blake Lively (Michael Kors)

Rihanna (Adam Selman)

Welke celebrity is volgens jou het best gekleed?

Bron beeld: reporters

Must reads 👀