Behind the Girlscene-redactie: #23

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Is het echt alweer juni? Wow! Time flies! Na een zonnig weekend, begonnen Emma, Danique, Renée en Annemerel op kantoor, klaar voor een nieuwe week. We hadden er zin in! Annemerel was afgelopen weekend in Milaan om daar een hardloopwedstrijd te lopen samen met haar hardloopvriendinnetjes van de GirsLove2Run-Crew en Emma en Danique hadden de dag ervoor nog een gezellige date gehad in Den Haag.

Maar nu was het dus weer keihard knallen op de redactie. Totdat.... Annemerel met een zak zoute popcorn aan kwam zetten. Iedereen ging helemaal los en binnen vijf minuten was 'ie op. Het smaakte érg goed.


Emma en Danique zagen elkaar zelfs in het weekend! Zondag lunchten ze in Den Haag. Ze aten onder andere deze heerlijke zoete aardappelfrietjes


Ladies who lunch!


Danique en Emma probeerden ook Bubble Tea bij Bubble Tea Bar 8tea5


Renée kocht een veel te duur bakje met Mango


De zak popcorn die binnen vijf minuten leeg was...

Dinsdag
Heb je de weinig verhullende jurk van Rihanna tijdens de CFDA Awards al gezien? Op de redactie verbaasden we ons over haar uhhh... gewaagde outfit. We vonden niet dat ze de titel 'best dressed' verdiende, die gaven we aan Blake Lively. Wie vond jij het best gekleed? Geef je mening in dit artikel

Er stond weer een drukke dag op het programma. Zo werden er veel foto's geschoten voor de maandelijkse streetstyle en ook het pakketje dat we kregen van Albert Heijn werd op de kiek gezet. Pakketje, welk pakketje? Nou, Albert Heijn brengt heerlijke lunch salades op de markt onder andere hippe waterflesjes met ctiroen en munt en kleine porties salade met Avocado, munt en yoghurtdressing. 


De heerlijke kip-noedelsalade met kokos-limoendressing en de avocado witte kaassalade met munt en yoghurtdressing. Mnom! Je kunt ze scoren bij Albert Heijn To Go voor €4

Met het warme weer is het belangrijk dat je genoeg drinkt. Als je zin hebt om eens wat anders te drinken, probeer dan water met munt & citroen of water met komkommer & dille van Albert Heijn. Lekker fris! Te koop bij Albert Heijn To Go voor €1,75


Healthy snack: de juicy aardbeien van Renée

Woensdag
Ken je dat, dat je iets heel belangrijks moet doen maar dat je het zo lastig vindt dat je er maar niet aan begint. Danique had vandaag dat probleem, ze moet al een tijdje een plan van aanpak schrijven voor Girlscene en vandaag was de deadline. Hoe haar plan van aanpak er 's ochtends uit zag? LEEG! Gelukkig kreeg ze opeens de spirit en kreeg ze het voor het eind van de dag af. YES!

Annemerel had vandaag de boekpresentatie van Rens Kroes. Haar boek 'Powerfood' staat vol met gezonde recepten. Tijdens de presentatie was het de bedoeling dat Annemerel samen met de andere journalisten en bloggers zelf hun lunch maakte aan de hand van recepten uit het boek van Rens. Super leuk! De 'Coffee Blast' die Annemerel moest maken was erg goed gelukt (een mix van koffie, amandelmelk, cacaopoeder en notenpasta, heel makkelijk thuis te maken.. 120ml koffie, 100ml amandelmelk en een eetlepel cacao + eetlepel notenpasta, blender, KLAAR!).

's Middags werd er vooral hard getikt. Annemerel en Renée schreven hard aan artikelen, Danique was lekker bezig met het plan van aanpak, de dag was voorbij voordat we er erg in hadden!


Danique moest een plan van aanpak schrijven maar vertoonde een klein beetje werk-afwijkend-gedrag, haha GESNAPT (door Annemerel!).


Renée's lunch, een speltbolletje met kipfilet.


De tafelsetting bij de boekpresentatie van Rens Kroes

Donderdag
We zitten alweer over de helft van de week en kijken stiekem al uit naar het warme weekend dat eraan komt! Maar eerst nog beginnen met de dagtaken van donderdag. Danique begon haar dag met een meeting met L'Oréal, waarbij er een heleboel ideeën uit voort zijn gekomen. Houd Girlscene dus in de gaten! Terwijl Danique druk haar plannen bespreekt met L'Oréal, werken Emma en Shelley op kantoor in optimale concentratie. Zo werd er onder andere een nieuwe 'Wie rockt de look?' geschreven. Ook vond er weer een fotoshoot plaats voor het schoenenmerk Keds! Gelukkig kon er nog wel gelachen worden. Vooral door het bekijken van een oldskool filmpje van de kinderserie Shin Chan! Danique, Emma en Shelley lachen zich hierom helemaal krom. 

Ook kreeg Danique een heel leuk pakketje binnen van een Girlscene lezeres die op een originele manier haar sollicitatiebrief stuurde, namelijk in de vorm van een tijdschrift. In het pakketje zat ook nog eens Danique's lievelingschocolade en thee. Cool! 


Omdat Danique soms net een hamster is, had ze even wat nootjes gescoord!

Wow! Dit is wat we noemen impressive. Deze Girlscene lezeres weet hoe het moet.

Vrijdag
TGIF! Vooral op deze vrijdag, want het was veel te mooi weer. In de ochtend was het nog wel te doen, maar in de loop van de middag warmde het kantoor aardig op waardoor het moeilijk werd om ons te kunnen concentreren. Daarom besloten we om even een coffee break te houden voor frisse lucht samen met collega Daphne van Fashionscene. Daar hoort natuurlijk een gekke selfie bij ;-)!

Emma had een mooie ooglook op die ze gemaakt had met haar nieuwe Naked 3 palette van Urban Decay, een goede koop die ze in New York heeft gedaan! Over make-up gesproken... Krijg je verschillende reacties als je een dag geen make-up op hebt en een andere dag veel make-up? Dat heeft Brinton getest en je kunt de reacties die ze kreeg in dit artikel lezen.

Danique had een goede dag uitgekozen om vrij te nemen, zij kon lekker van het mooie weer genieten. We zijn niet - we herhalen, NIET- jaloers! Emma en Shelley hebben keihard gewerkt de hele dag, maar om half 6 was het ook voor hen weekend.


Coffee break met Daphne van Fashionscene


Emma's nieuwe aanwist: Naked 3 van Urban Decay!

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley