Beauty

Girlscene test Essie zomercollectie 2014

Ben je klaar voor een zomer vol krachtige en opvallende kleuren op je nagels? Dan zit je goed met de nieuwe Essie zomercollectie! Als je het niet eng vindt om op te vallen met je nagellak wil je vast wel de volgende kleuren zien. De Essie zomercollectie van 2014 bevat namelijk zes nieuwe kleuren die zo uitgekozen zijn dat er voor iedereen iets bijzit. Girlscene test de nagellak uit… kijk maar mee!


Dit zijn de nieuwe kleuren van de Essie zomercollectie! Van links naar rechts: Urban Jungle – Haute in the Heat – Roarrrrange – Strut Your Stuff – Ruffles & Feathers – Fierce, No Fear


Essie Urban Jungle
Mix gips met een orchidee en je hebt Essie's Urban Jungle! Een goed dekkende lichte nagellak kleur die niet wit is, maar een klein beetje lila. Breng aan in twee – dunne! – lagen en je bent good to go.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Essie Fierce, No Fear
Essie's Fierce, No Fear is eigenlijk meer een kleur voor de herfst in plaats van de zomer. Maar als je graag een chiquere cacao/mahonie kleur op je nagels is deze nagellak iets voor jou. Voor het beste resultaat breng je drie dunne lagen aan.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Essie Haute in the Heat
Voor alle framboos liefhebbers: Haute in the Heat is een felle frambooskleur in een potje. De nagellak brengt makkelijk aan in twee lagen. Wil je graag opvallen met roze nagels? Kies dan Girlscene's favoriet Haute in the Heat. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Essie Roarrrrange
Oranje is de trendkleur van het moment én de kleur van het Nederlands elftal. Met Roarrrrange support je dus Nederland tijdens het WK en zie je er ook nog eens modieus en trendy uit. Voor een goede dekking heb je wel drie lagen nagellak nodig. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Essie Strut Your Stuff
Mix kobaltblauw met aquablauw en dan krijg je Essie's Strut Your Stuff. Deze smurfenblauwe kleur knalt van je nagels af, maar dekt helaas minder goed zoals je op de foto ziet. Op de een of andere manier krijg je kleur niet egaal op je nagels. Bummer!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10


Essie Ruffles & Feathers
Ben je meer een meisje dat van groene nagellak houdt? Ruffles & Feathers is een pauwachtige kleur met een klein vleugje blauw. De kleur dekt redelijk goed en doet het ook goed in het najaar! 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


De nieuwe Essie zomercollectie vind je onder andere bij DA en Etos! De adviesverkoopprijs is €9,99. 

Welke kleuren vind jij het mooiste van deze collectie? Welke kleur draag jij in de zomer op je nagels?

Pin je favoriete nagellak in Pinbook

Must reads 👀