News

Gossip Girl(scene) week 22

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Zayn en Louis roken een joint, Kendall's eerste huisje, Emma Watson slaagt, Kylie Jenner zoenend gespot, de huwelijksreis van Mr. and Mrs. West en een injectiespuit gevonden bij Peaches Geldof.

Beelden van wietrokende Zayn Malik en Louis Tomlinson van One Direction zijn uitgelekt. Op de beelden zie je Zayn een joint roken terwijl Louis filmt. de video werd gemaakt op 27 april in Peru, Louis en Zayn rijden op dat moment naar het stadion waar ze 's avonds een optreden zullen geven. de reacties op social media zijn heftig, veel fans zijn teleurgesteld in de jongens. In Nederland is het roken van een joint legaal, dus wij kijken er eerlijk gezegd niet heel erg van op.

Kendall Jenner is de trotse bezitter van haar eerste appartement. Haar nieuwe stulpje zit in een appartementencomplex in een super exclusieve wijk in LA. Ze heeft er een slordige 1,4 miljoen dollar voor betaald en daarvoor krijgt ze twee slaapkamers en twee badkamers. Ze heeft het appartement naar verluidt met haar eigen verdiende geld betaald. 

Emma Watson haalde deze week haar diploma aan de Amerikaanse universiteit Brown. Ze begon in 2009 aan haar studie, maar nam af een toe een break voor filmrollen. Begin dit jaar maakte ze haar laatste tentamens en inmiddels heeft ze haar diploma dus op zak. Haar hoofdvak? Engelse Literatuur.


Hoewel Kylie Jenner volhoudt dat Jaden 'gewoon een vriend is' wordt er gefluisterd dat de twee wel degelijk meer zijn dan vrienden. Kylie en Jaden werden afgelopen week zoenend gespot op de receptie van Kim en Kanye. Helaas was er een telefoon + cameraverbod, dus bewijs hebben we niet.


Sinds zaterdag zijn Kim Kardashian en Kanye West officieel man en vrouw. Zowel bruid als bruidegom droegen custom made creaties van Givenchy. Na de bruiloft in Florence vertrokken Mr. en Mrs. West de volgende ochtend al vroeg richting huwelijksreislocatie. De plek waar Kim en Kanye naartoe vlogen? Een resort in Ierland!

De Britse roddelkrant The Sun beweert dat er een injectienaald in het huis van Peaches Geldof is gevonden. Toen Peaches op 7 april dood werd aangetroffen kon de politie geen sporen van drugs vinden, maar de injectiespuit zou in een la gelegen hebben. Gedacht wordt dat Peaches man de spuit in de la gestopt zou hebben, niet om het in de doofpot te stoppen, maar omdat het een naar gezicht was, die spuit en omdat er kleine kinderen in huis waren. De politie zou Peaches' man Tom Cohen dan ook nergens van verdenken.


Ken jij Cecil Delevingne al? Het konijn van model Cara Delevingne? Ze heeft in korte tijd al ruim 70.000 volgers op Instagram. She's sooooo fluffy!!!


Arme Liam Hemsworth, hij raakte deze week gewond tijdens opnames van de laatste Hunger Games film in Berlijn. De cast is op dit moment in Berlijn, waar ze op een verlaten industrieterrein scenes voor Mockingjay Part II filmen. Liam werd hinkelend en ondersteunt door een assistent gespot bij een dokterspraktijk. Erg ernstig is het waarschijnlijk niet, Liam kon gelukkig nog lachen.

Until next time!
xoxo,
Girlscene 

Bron beeld: Twitter / Instagram / Getty Images
Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀