News

Zayn Malik en Louis Tomlinson roken joint in auto

Uh oh! Zayn Malik en Louis Tomlinson zijn trending op Twitter en deze keer om een minder positieve reden. De twee bandleden van One Direction filmden zichzelf achterin de auto toen ze in Peru waren… terwijl ze een jointje roken. In Nederland hebben we over het algemeen geen probleem met een joint hier en daar, maar is dit het beeld dat One Direction zou moeten uitdragen? Klik verder voor de video!


 

When in Peru… rook een joint? One Direction bezocht Zuid-Amerika voor hun 'Where We Are Tour'. Op 27 april rijden Louis Tomlinson en Zayn Malik in een SUV naar het stadion waar ze optreden. Het smetteloze imago van de boyband One Direction is inmiddels niet zo smetteloos meer omdat de video van de twee rokende jongens is gelekt. En laat dat net niet de bedoeling zijn!

In de video zie je duidelijk hoe Zayn samen met Louis geniet van een joint in de auto terwijl Louis Zayn filmt. Ze lachen en maken grapjes over marijuana en over de politie die voorbij rijdt. Louis: "Dat is de politie. Dat is de po po. 1-0 bitch! Hij kijkt en denkt: 'Ik weet zeker dat ik daar illegaal spul ruik.' En hij slaat de spijker op z'n kop." Zowel Louis als Zayn hebben door hoe controversieel de content is die ze op dat moment aan het maken zijn…

Maar wat is een verhaal zonder bewijs? Bekijk de video door hier te klikken of door de video hieronder te bekijken:

Watch on YouTube

 

Op Twitter zijn Louis en Zayn trending door het 'schandaal'. Niet iedereen is even blij met hun actie blijkt wel uit de volgende tweets, maar er zijn ook mensen die zich er niet druk om kunnen maken.

Wat vind jij ervan dat Louis en Zayn een joint roken? Had dit privé moeten blijven? Is er te veel ophef rondom de jongens door de video?

bron: dailymail, hollywood life

Pin je favoriete One Direction afbeeldingen in Pinbook

Must reads 👀