Winnen

Win: de zomerse collectie Viva Carioca van Pupa ter waarde van €137,-

[AFGELOPEN] Maak kans op de nieuwe, zomerse collectie Viva Carioca van Pupa ter waarde van €137,- en loop er gedurende de zomer kleurrijk bij met de Duo Eyeshadow, Chubby Gloss en Long Lasting Eyeliner! De kleurrijke collectie is overgewaaid vanuit Brazilië en geïnspireerd op de cocktails uit Rio de Janeiro, tropische vruchten en prachtige zandstranden. Wil jij weten wat je allemaal kunt winnen en hoe? Kijk dan snel verder!

Waar staat Pupa voor?
Het merk Pupa is een Italiaans bedrijf en stamt uit het jaar 1976. Wereldwijd wordt Pupa verspreid over maar liefst 70 landen. De make-up collecties van Pupa bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij (!), hypoallergeen en dermatologisch getest. Niet alleen heeft Pupa make-up collecties, ook heeft Pupa bath- en bodyproducten, huidverzorging en geuren. Dus ren snel naar de winkel om ook eens een kijkje te nemen naar de andere producten van het Italiaanse merk! 


In het beautypakket vind je acht beautyproducten en Girlscene somt deze even voor je op:

♥ Vamp! Duo Eyeshadow €15,75
♥ Long Lasting Eyeliner €14,75
♥ Pink Chubby Gloss €14,75
♥ Like A Doll Luminys Blush €14,75
♥ Lasting Color Gel Duo €10,50
♥ Professional Pupa Brush €24,95
♥ Luminys Touch €16,50
♥ Vamp! Mascara €17,50

Draag de Duo Eyeshadow bijvoorbeeld wanneer je uiteten gaat met je vriendje en je plaatsneemt op een terrasje in je zalmroze maxi-dress. Of voor wanneer je een avondje gaat stappen en lichte oogschaduw wil dragen. Je kunt de oogschaduw ook combineren met een andere kleur en is gemakkelijk aan te brengen doordat het snel blend. Je kunt de Duo Eyeshadow in verschillende kleuren inslaan, waaronder Fanta Fizz, Samba Zeset, Exotic Flora en Tropical Teal. 

Als je het liefst elke dag eyeliner draagt, moet je de Long Lasting Eyeliner proberen. Dankzij de vloeibare structuur is de eyeliner gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen. Dus ook voor de beginnende meiden met het dragen van eyeliner is dit een goede optie. 

De Chubby Gloss heeft een mooie glans en verzacht je lippen voor wanneer deze droog zijn. Vooral handig tijdens de zomerdagen, want dan drogen je lippen al snel uit. De Gloss heeft een high shine en verzorgt en hydrateert je lippen. Je vindt de Chubby Gloss in de kleuren Hot Shot Pink, Bright Hibiscus en Shiny Papaya. 

De Like A Doll Luminys Blush is zacht, silky en rijk aan ultrafijne parels voor de optimale, zomerse look. Het geeft je huid een zijdeachtige uitstraling en heeft een subtiele shimmer. De Blush is verkrijgbaar in de twee limited edition tinten Tropical Breeze en Juicy Me. 

De Lasting Color Gel Duo laten je nagels glanzen en blijft ook lang zitten. Dankzij de ingrediënten krijgen je nagels een volume-effect en wordt het perfect glad. De vier verkrijgbare kleuren matchen perfect met de oogschaduwkleuren, namelijk de Truly Tropical, Brazilian Glow, Island Colors en Lush Greenery. 

Wanneer je je inschrijft voor de winactie, krijg je ook nog eens een kortingsvoucher voor de VAMP! Mascara. Normaal gesproken €17,50 en met de kortingsvoucher maar €9,99.

De nieuwe Pupa collectie is ook te verkrijgen in de winkels, waaronder DA, of neem een kijkje op de site van Pupa om erachter te komen waar jij jouw Pupa items kunt inslaan!  

Wat moet je doen om kans te maken op deze kleurrijke collectie van Pupa?
Vul hier je gegevens in om mee te doen met de winactie 

Succes! Xoxo

Must reads 👀