Behind the Girlscene-redactie: #22

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Danique begon haar week op een persevent van Unilever, daar kreeg zij uitleg over de nieuwste producten van merken zoals Andrélon, Vaseline en Dove.

Renée en Annemerel begonnen hun dag gewoon op kantoor, waar ze overigens hun dag ook eindigde, want hell to the no dat ze naar buiten gingen met dat rot weer! Gelukkig viel het weer 's ochtends nog enigszins mee en was het nog mogelijk om 'zomerse' foto's te maken. Locatie? Een boot die tegenover ons kantoor op de gracht lag, haha, we love bootkaping!

Ondertussen kunnen we niet wachten tot morgen want dan... is Emma eindelijk weer op de redactie, terug van haar New York avontuur! Wihooooo, we missed you Emma!


Het Univlever evenement was bij Hotel Droog


Danique's tafelkaartje stond al op haar te wachten..

Dinsdag
Danique begon haar ochtend goed, want op haar salontafel stond een verrassing op haar te wachten! Haar vriend had een bos met haar favoriete bloemen gehaald. Niet zomaar bloemen, haar lievelings: pioenrozen! Awwwww, he's a keeper!

Het was Emma's eerste werkdag sinds New York. We moesten natuurlijk even bijpraten over al haar avonturen, want wat had ze veel gedaan! Daarna was het back to reality, het nieuwtje moest geschreven worden. We schreven onder andere over het sociaal leenstelsel waar bijna een akkoord over is (of misschien wel definitief tegen de tijd dat dit artikel online is). Halverwege de dag kreeg Emma toch wel een beetje last van haar jetlag, maar ze heeft zich er doorheen geslagen!

De dag bestond uit veel schrijven, mailtjes beantwoorden en meetings, maar er stond ook een héél vervelende klus voor Renée en Shelley op het programma. Ze gingen de stad in om te bepalen wat beste frietjes van Amsterdam zijn! Ze hebben zich tonnetje rond gegeten, maar wel met een kritisch oog (en mond natuurlijk) want de eindbeoordeling was streng. Ben je binnenkort in Amsterdam en heb je zin in friet? Houd Girlscene vooral in de gaten, want binnenkort komt de test online.


Ahhhhhw, Danique kreeg een bosje bloemen van haar vriend


Handige reisgoodies, gekregen van GeniusFlight.com! Blijf vooral GIrlscene in de gaten houden, want er staat een leuke winactie gepland :-)


Renée en Shelley testten wat de beste frietjes van Amsterdam zijn

Woensdag
Klaagden we vorige week nog over de zon die ervoor zorgde dat MacBooks (en wijzelf) oververhit raakten, vandaag klagen we over het zeikweer, excusez les mots! Maar die regen, gaat het ooit nog stoppen? En Annemerel en Danique moeten 's avonds een bootcamp in het Vondelpark geven. Pleaseeeee make it stop!

Renée en Shelley baalden ook van de regen, die moesten pakketjes naar het postkantoor brengen en kwamen alles behalve droog aan. Oeps..... 

Annemerel kwam er om 15.00u achter dat ze nog niet geluncht had. Hoe ze daar achter kwam? Ze viel zowat van haar stokje. Tijd voor eten dus, VEEL eten! Sinds kort zit er een burgerbar om de hoek en laat Annemerel nu net een nieuwe verslaving voor hamburgers ontwikkeld hebben. Omdat ze 's avonds ook nog moest bootcampen besloot ze dus voor een burger met frietjes te gaan. Daar moest ze de komende zes uur wel even genoeg aan hebben. Burrrrrp!


Annemerel's hamburger en frietjes, krijgen jullie al honger?


Shelley en Renée maken een artikel over make-up dragen als je een bril hebt!

Donderdag
Hemelvaartsdag! Het hele kantoor genoot van een vrije dag, maar Emma zat braaf achter haar MacBook om aan het werk te gaan. Tja, dat is het leven van een freelancer. Eigenlijk helemaal niet erg, Emma schreef namelijk over haar tripje naar New York en dat is erg veel werk! Met het eerste artikel is ze wel ruim twee uur bezig geweest, oeps! New York is ook zo leuk, ze wil alles met jullie delen en dat kost nu eenmaal veel tijd. Hierdoor moest ze aan het einde van de dag héél hard werken om al haar werk af te krijgen. Met trots kan ze zeggen dat het gelukt is! 

O ja, heb je nog brandende vragen over het sociaal leenstelsel dat er toch echt gaat komen? Lees dan even dit artikel, we hebben alle vragen zo goed mogelijk geprobeerd te beantwoorden. 


Hemelvaartsdag is voor Emma typen in bed met een grote kop koffie ;-)


Emma schreef twee artikelen over haar trip naar New York. Zucht, heimwee!!!!


Danique bracht 's avonds een bezoek aan Intratuin en daar scoorde ze deze prachtige boom

Vrijdag
Woohooooo it's Friday! Nog even bikkelen en dan is het tijd voor weekend. We startten de dag met een heftig verhaal van 90210-ster AnnaLynne McCord. Heftig, maar wel inspirerend om te lezen.

De festivals staan weer voor de deur en we kregen pakketje van V&D die erg geschikt is voor deze feestjes. Bij V&D vind je namelijk een speciale festivalshop met allemaal goodies die van pas komen op een festival. Denk aan tenten, opblaasbeesten, zonnebrillen en rugzakken: ze hebben het allemaal. Wij ontvingen dus een fashionable rugzak met daarin handige items als een waterpistool een een flesje water. Love it!


Moet ook gebeuren: karton plat stampen zodat al het karton er nog bij past ;-)


Festival goodies van V&D!

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley