Lifestyle

10x Vaderdag geuren

15 juni is het weer zover, want dit weekend vieren veel gezinnen in Nederland Vaderdag! Dit is het moment om je vader eens extra in het zonnetje te zetten en misschien wil je zelfs een cadeautje voor hem kopen. Het is niet altijd even makkelijk om iets leuks te vinden voor een man, maar wat het wel altijd goed doet is parfum. Daarom deelt Girlscene de top 10 mannen geuren die geschikt zijn voor Vaderdag!


Hugo Boss Boss Bottled. Unlimited.
Prijs: €61 voor 50 ml 

Boss Bottled. Unlimited. is een verkwikkende geur voor een man die naar succes streeft. In de top ruik je munt, het hart bestaat uit ananas en de basis uit sandelhout en musk.


Bruno Banani Absolute Man

Prijs: €21,20 voor 30 ml

Absolute Man van Bruno Banani is een kruidige eau de toilette met zoete geurnoten. Allereerst ruik je grapefruit, mandarijn en zwarte peper. De hartnoten bestaan uit viooltjesblad en lelietje-van-dalen en de basis wordt gevormd door tonkaboon, vanille, gember en houtnoten.


Kiehl's Orange Flower & Lychee
Prijs: €25 voor 30 ml

Wie op zoek is naar een exotische geur en authentiek parfum moet zeker even Orange Flower & Lychee van Kiehl's ruiken. De betaalbare parfum heeft de volgende geurnoten: oranjebloesem, lychee, honing en Marokkaanse roos.


Paco Rabanne Pour Homme
Prijs: €29 voor 75 ml

Ondanks dat de fles Pour Homme zegt is het een unisex geur. Het ruikt klassiek en aantrekkelijk. De geurnoten van Paco Rabanne Pour Home zijn citrus, munt, bergamot, jasmijn, nootmuskaat, cederhout, guajakhout en sandelhout. 


Tommy Hilfiger Tommy
Prijs: €29,20 voor 30 ml

Zoals je misschien wel weet is Tommy Hilfiger een merkt dat Amerikaanse preppy kleding maakt. De eau de cologne Tommy past daar goed bij. Het ruikt naar ingrediënten uit de Amerikaanse cultuur, zoals pompelmoes, groene munt, veenbes, gele roos en rode ahornhout.


Davidoff Cool Water 
Prijs: €33,50 voor 40 ml

Een andere (Vaderdag) klassieker is zeker Davidoff Cool Water! Het is een frisse en sensuele geur die bij veel mannen in de smaak valt. De topnoten zijn lavendel, rozemarijn en munt. Daarna ruik je een combinatie van jasmijn, geranium en sandelhout. De basis bestaat uit muskus en amber.

HEMA Strong
Prijs: €15 voor 50 ml

Wie niet meer dan €15 wil uitgeven aan een cadeau kan prima een parfum scoren bij HEMA. Strong is een geur voor mannen en vrouwen, maar ruikt absoluut niet vrouwelijk. De geurnoten zijn namelijk onder andere citroen, bladgroen, jeneverbes en hout. 

HEMA Energetic
Prijs: €15 voor 50 ml

Energetic is een andere eau de toilette van HEMA die je voor een fijn prijsje koopt. Ondanks dat de geurnoten redelijk vergelijkbaar zijn is Energetic toch anders dan Strong. Energetic bestaat uit limoen, witte musk en hout. 

Esprit EdT Jeans Style
Prijs: €22,95 voor 50 ml

Ook bij Esprit kun je terecht voor een lekkere Vaderdag geur. Het is een vrij jong parfum, dus ruik eerst even voordat je het aan je vader geeft! EdT Jeans Style heeft de geurnoten bergamot, ananas, granny smith, kaneel, drop, vanille en musk. 

Esprit Man
Prijs: €15,99 voor 30 ml

Esprit Man is vooral geschikt voor een charismatische man die van een houten noten houdt. De eau de toilette bestaat uit appel, bladgroen, ananas, dragon, lavendel, vioolblaadjes, sandelhout en muskus.

Wat geef jij je vader cadeau? 
Pin jouw cadeau in Pinbook

Must reads 👀