Lifestyle

10 albums die je deze zomer niet mag missen

Naast de vraag wat de zomerhit van de zomer gaat worden, vragen we ons ook af wat het zomeralbum van het jaar gaat worden. Deze zomer brengen onder andere Ed Sheeran, Lana Del Rey en Lucy Hale een album uit. Benieuwd wat we nog meer deze zomer kunnen verwachten? We hebben de albums waar we het meest benieuwd naar zijn op een rijtje gezet.

Watch on YouTube
Austin Mahone – The Secret (23 mei)
Sinds deze week te koop, het album van Austin Mahone. Wij zijn in ieder geval fan van de eerste single die de 18-jarige popster maakte in samenwerking met Pitbull. Het nummer 'Mmm Yeah' is lekker vrolijk.

Watch on YouTube
Sam Smith – In The Lonely Hour (26 mei)
De 21-jarige Britse Sam Smith is lekker bezig. Hij scoorde dit jaar al drie hits en gaf een veelbesproken optreden tijdens de Amerikaanse TV show Saturday Night Live. Vanaf deze week ligt zijn album 'In The Lonely Hour' eindelijk in de winkel.

Watch on YouTube
Lucy Hale – The Road Between (3 juni)
Over een paar weken begint niet alleen Pretty Little Liars weer, vanaf volgende week kunnen we ook genieten van het eerste album van Lucy Hale, The Road Between. Lucy werd naar eigen zeggen geïnspireerd door het album 'Come On Over' van Shania Twain voor haar debuutalbum, ze hoopt dat het album hetzelfde vrolijke gevoel overbrengt als het album van Shania. Haar eerste nummer 'You Sound Good To Me' is wat ons betreft in ieder geval een hit.

Watch on YouTube
Jennifer Lopez – A.K.A. (13 juni)
A.K.A. is alweer Jennifer's achtste studio album en veel van haar nummers zijn geïnspireerd door haar scheiding van Marc Anthony. Ze werkte voor dit album onder andere samen met Iggy Azalea, Pitbull en French Montana. Het eerste nummer 'We Are One – Olé Ola' is het officiële WK nummer.

Watch on YouTube
Tiësto – A Town Called Paradise (13 juni)
De Nederlandse DJ Tiësto brengt op 17 juni een nieuw album uit. Het belooft weer een album te worden dat volstaat met zomerhits. Red Lights deed het in ieder geval al erg goed in de hitlijsten!

Watch on YouTube
Lana Del Rey – Ultraviolence (17 juni)
Lana's eerste studio album 'Born To Die' was een wereldwijd succes. Maar Lana kreeg ook veel kritiek te verduren, vooral over haar optredens. Volgende maand komt haar tweede album uit. De eerste single klinkt in ieder geval al veel belovend.

Watch on YouTube

5 Seconds of Summer – 5 Seconds of Summer (27 juni)
Tot nu toe heeft de Australische band 5 Seconds of Summer alleen nog maar EP's uitgebracht (een CD met een klein aantal nummers), eind juni komt daar verandering in en brengen ze hun eerste échte album uit. De albumtitel? '5 Seconds of Summer'. Niet erg lastig te onthouden lijkt ons.

Watch on YouTube

Ed Sheeran – X (23 juni)
For Your Information; het nieuwe Ed Sheeran album heet 'X', maar spreek je uit als 'Multiply'. Hij werkte voor dit album onder andere samen met Pharell Williams. Het gerucht gaat dat er op het album onder andere nummers staan die hij schreef over zijn celebrity-bff's Taylor Swift en Ellie Goulding. Hoe dan ook, het eerst nummer 'Sing' is erg fijn.

Watch on YouTube
Trey Songz – Trigga (30 juni)
Ook Trey Songz komt deze zomer met een nieuw album, het vervolg op zijn nummer één album uit 2012. De eerste single 'Na Na' kwam een paar maanden geleden al uit.

Watch on YouTube
Sia – 1000 Forms of Fear (8 juli)
Fan van Katy Perry en Rihanna? Grote kans dat je het nieuwe album van Sia dat 8 juli uitkomt ook heel erg kunt waarderen. Sia is namelijk de schrijver van een groot aantal nummers van Katy Perry, Rihanna, Lea Michele en zelfs Beyoncé (Pretty Hurts werd bijvoorbeeld geschreven door Sia). Je kent haar misschien ook wel van haar hits met David Guetta 'She Wolf' en 'Titanium'. De eerste single van het nieuwe Sia album 'Chandelier' klinkt heel erg goed!

Naar welk album kijk jij het meeste uit?
Zit je al op Pinbook? 

Must reads 👀