Lifestyle

Crea Bea’s ontdekt: Hannah, Melanie, Evie, Carmen & Danique

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben? Kijk dan snel verder wat deze meiden allemaal kunnen maken.




Hannah
De eerste Crea Bea is de jonge Girlscene lezeres Hannah (13), maar voor iemand die pas 13 jaar is, tekent Hannah al geweldigmooie tekeningen. Zoals de achterkant van het meisje, of de ezels. Wij doen het haar in elk geval niet na. Knap werk Hannah! 🙂








Evie
Evie (18) komt uit Horst en schilderde maar liefst vier schilderijen en tekende vier tekeningen. Zoals je kunt zien schilderde ze onder andere Justin Timberlake en New York City. De ogen van de eerste tekening zijn prachtig en ook de camera is super mooi getekend. Wij zijn jaloers op de kunstwerken van Evie! 


Carmen
Carmen tekende haar eerste tekening in PaintTool Sai en de andere simpelweg met potlood. Haar eerste creatie is een Pokémon en haar tweede een Japans schoolmeisje. PaintTool Sai is een programma dat je kunt downloaden en je daarmee via je computer of laptop kunt tekenen. Carmen heeft haar Pokémon dus daarmee getekend. Wow



Danique
Danique is 17 jaar en wil dolgraag een opleiding gaan volgen in design, aangezien ze ontzettend veel van tekenen houdt. Sinds dat ze klein is tekent ze al en haar inspiratie haalt ze uit van alles, zoals haar eigen omgeving. Vanuit school kreeg ze het idee mee om dit te maken en is er thuis mee verder gegaan. Het liefst tekent Danique dieren, zoals deze vogels. 








Melanie
Heeft al haar crea bea kuntwerken zelf gemaakt en je kunt ze terugvinden op haar Facebookpagina. De poppen doen ons denken aan Bratz en zijn ontzettend mooi gemaakt. Elke pop heeft ook weer haar eigen gezichtsuitdrukking en in plaats van altijd blij, hebben deze poppen bijvoorbeeld een zielige uitdrukking. Het leuke aan deze poppen zijn de outfits, die je hier kunt bekijken. Welke pop vind jij het mooist? 

Heb je de vorige Crea Bea's gemist? Kijk dan snel hier!
Welke creaties vind jij het mooist?

Pin je eigen creaties in Pinbook 
 

 

Must reads 👀