Jeans shoppen bij Vimodos

Fashion door Redactie

Boyfriends, Slim fits, Bootcuts… Van deze makkelijke, maar toch leuk uitziende broeken kun je er nooit genoeg hebben! Maar als je in de winkel voor de rekken staat, is het altijd moeilijk welke jeans nu perfect is voor jou. Er zijn zoveel verschillende soorten en merken jeans! Met webshop Vimodos wordt het kiezen van de juiste spijkerbroek een stuk gemakkelijker!

Jeans shoppen bij Vimodos

Jeans shoppen bij Vimodos

Deze week is het jeansweek bij Vimodos, en dat betekent dat we 10% korting ontvangen op diverse jeans!   

Vimodos is een webshop die het net even anders doet dan andere online winkels: Ben je op zoek naar een spijkerbroek met wijdere pijp? Of wil je bijvoorbeeld een jeans die hoog in de taille zit? Deze webshop geeft je advies op maat over verschillende modellen jeans.

Het jeansassortiment van de webshop is erg uitgebreid. Niet alleen verkoopt Vimodos spijkerbroeken van bekende merken als Replay, G-Star en Diesel, ook de wat minder bekende merken zijn er verkrijgbaar.

Lang moeten wachten op je jeans hoeft bij Vimodos niet. Bestel je op een werkdag voor 21.00 uur, dan heb je je bestelling, zonder verzendkosten, de volgende dag al in huis!

Welk model jeans draag jij het liefst?

Door Evi