Behind the Girlscene-redactie: #21, van Amsterdam tot New York

Fashion door annemerel

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Another week! Danique geniet van haar laatste dagje in Griekenland, Emma bevindt zich aan de andere kant van de oceaan, want die is een weekje in New York. Shelley is vrij en wie zijn er hard aan het werk op kantoor? Annemerel en Renée. Lekker rustig zou je denken, kunnen ze lekker doorwerken zonder dat ze te veel afgeleid worden. Dat klopt inderdaad, maar eh... maandag is ook de dag dat Girlscene corvee heeft en laten Annemerel en Renée nu net allebei nogal vies uitgevallen te zijn. Haha, maar ze hebben zich er doorheen geworsteld hoor.

Er gebeurde weinig spannende dingen op kantoor. Het was alleen heel erg warm, zo warm dat Annemerel en Renée bijna van hun stoel afgleden van de warmte. Dat wordt nog wat als het deze zomer echt warm wordt...


Annemerel drinkt de hele dag thee uit de mok die ze van de andere Girlscene-meiden gekregen heeft voor haar verjaardag!


Oh wat is Amsterdam mooi als de zon schijnt!


Annemerel's goede voornemen op maandag ;-)

Dinsdag
Danique is weer terug van haar vakantie op het Griekse eiland Kefalonia en met een bruine toet verscheen ze weer fris en blij op kantoor. Met een boel mailtjes die al voor haar klaar stonden, deed ze haar koptelefoon op om weer hard aan de slag te gaan. Ook Shelley en Reneé waren vandaag at the office en ook zij waren hard aan het werk met hun oortjes in. L'Oreal stuurde een pakketje op met weer een heleboel nagellakjes om te testen. 

Danique ging ook langs de lancering van gowithMax, waar Girlscene eerder al een artikel over schreef. Als dankje kreeg ze nog een leuke goodiebag mee met onder andere een trolley!


De dames zijn hard aan het werk, nog net niet zwetend met de warmte! 


Dit zijn ze dan, de opgestuurde nagellakjes van L'Oreal. Nieuwsgierig? Houd dan de homepage van Girlscene in de gaten! 


Tijdens de lancering van gowithMax werd er een presentatie gegeven door Beertje van Beers, waarna smeuïge hotdogs volgden. Mnom!

Woensdag
Wat een gezellige drukte op de redactie! Danique is weer helemaal terug en Annemerel, Shelley en Renée zijn ook op de redactie. Danique begint haar dag bij een presentatie van Vodafone, Annemerel en Renée hebben zoals gewoonlijk nieuwtjes-stress. Uiteindelijk schrijft Renée over een spannende shoot met de dames van Pretty Little Liars en schrijft Annemerel iets over het dreigende tekort aan 06-nummers.

's Middags gaat Shelley de straat op voor een wel heel speciale streetstyle, dit keer moeten er mannen op de foto! Wohoooo. Even voor de duidelijkheid, Shelley heeft geen telefoonnummers gescoord haha!

Op de redactie waren we inmiddels aan het eten geslagen. Sisley kwam langs om het nieuwe serum dat vanaf september te koop is te lanceren. En wat brachten ze mee? TAART. Heerlijk. We hadden het al op voordat we beseften dat we deze week zouden minderen met suiker... oeps.


De heerlijke taart van Sisley met de smaak van ROOS! Het serum bevat namelijk ook rozenextract.


De Goodiebag die Renée vorige week kreeg bij de stand van Carmen op de Libelle zomerweek!

Donderdag
Weer zo'n hele dag vol met zon, zon, zon! En waar waren Shelley, Annemerel en Danique? Op kantoor! Ondertussen werden ze overspoeld met foto's van vrienden en familie die in de zon zaten. Hallo, hoe kan dat, het is toch gewoon donderdag?

Annemerel had vandaag een challenge met zichzelf, ze ging géén eten kopen, ze mocht alleen dingen die ze bij zich had of dingen die er gebracht werden op kantoor. Ze had veel te weinig bij zich, dus was heel erg blij toen er sapjes van Albert Heijn geleverd werden en toen ze even later nog een ijsje in de vriezer vond. HONGER! Haha oh ja en de nootjes van Shelley waren ook niet veilig voor haar. Volgende keer maar iets meer meenemen naar de redactie.


Danique was uitgenodigd voor een event van by LouLou, maar kon er helaas niet bij aanwezig zijn, toch kreeg ze nog een klein cadeautje opgestuurd. Super lief!


Danique is al weer even terug uit Griekenland, maar nu is ook Bobby thuis! Aaaaahhhh!


Op de redactie werden verschillende super juices van Albert Heijn geleverd, Danique dronk de 'Blauwe Bes & Limoen' juice. Super lekker en fris! 


Er zijn ook nog vijf andere sapjes in het assortiment: Rode biet & appel, spinazie & selderij, boerenkool & komkommer, wortel & geber en Framboos & granaatappel.


Danique ontving van Andrélon een handdoek met haar naam erop en een Texture Spray die haar haren een beach effect geven. Thanks!

Vrijdag
Het is weer vrijdag en dat betekent bijna weekend, maar eerst nog even hard ploeteren. Vandaag waren Shelley en Danique maar met zijn tweeën op kantoor. Emma was nog heerlijk aan het genieten van haar laatste dag in New York en Reneé en Annemere waren vrij. Shelley en Danique begonnen hun dag met een grote kop koffie bij de Coffee Company, waarna ze als bezige bijtjes aan de slag gingen met hun takenlijstje. Danique heeft donderdagavond met vriendjelief nog een strandwandeling gemaakt en kwam daardoor helemaal zen op kantoor.

Terwijl Shelley hard bezig was met een nieuwe winactie in elkaar te zetten, was Danique haar e-mails aan het beantwoorden - en dat zijn er nogal wat - en heeft ze artikelen nagekeken en ingepland. Omdat het deze week zulk lekker weer is, op onweer na, kocht Shelley een bakje met frisse aardbeien, maar haar laptop haalde een streek met haar uit, want de aardbeien werden door de laptop geplet. Fijn!


Shelley's geplette aardbeien. Lekker! 


Danique bezocht donderdagavond even het strand en keek samen met haar vriend naar de zonsondergang. 


Ook stond onze hoofdredactrice deze week in de Grazia modejury. Wohooee! Benieuwd? Haal dan snel het exemplaar in huis :-) 


Emma bezocht het huis van - de enige echte - Carrie Bradshaw. Halelujah! 


Annemerel heeft, na twee weken niet te hebben gerend, weer hardgelopen, maar ze vond zichzelf een beetje langzaam. Vandaar het sippe gezicht! 


Op Renee's vrije dag besloot ze dat het tijd was voor een selfie. En wat staat de lippenstift haar mooi! 

Volg de redactie ook op Instagram: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley

Laat je inspireren in Pinbook