Fashion

15x sportbeha’s

Als je begint met sporten denk je misschien niet direct aan een sportbeha. Maar een sportbeha is toch wel belangrijk als je regelmatig sport. Niet alleen als je grote borsten hebt, ook als je niet zo ruim bedeeld bent is een sportbeha belangrijk. Wij zetten de leukste exemplaren op een rijtje.

Bij het kopen van een sportbeha is het niet alleen belangrijk dat je kijkt naar hoe de beha eruit ziet, je moet ook kijken naar de support die de beha geeft. Sportbeha's kunnen weinig support geven (low support) dit is alleen geschikt als je kleine borsten hebt en niet al te veel springbewegingen maakt, maar je hebt ook medium en high support, deze zijn beter geschikt voor hardlopen en mensen met een wat grotere voorgevel. Maar ook als je een bescheiden cup B hebt kan een high support fijn zijn als je lange afstanden hardloopt.

Welke beha perfect voor jou is? Dat kun je het beste zelf uitproberen, in de winkel. Ieder model is weer anders en van iedere beha heb je ook weer een andere maat nodig. Het is belangrijk dat de beha goed aansluit, zodat hij je voorgevel netjes in het gereel houdt, maar het is ook belangrijk dat de beha niet klemt en aan je schouders trekt, want dit kan voor nek- en schouderpijn zorgen.

Kortom, het passen van een sportbeha is belangrijk, maar je kunt natuurlijk ook online een aantal beha's bestellen en er een aantal terugsturen, daarom hebben we een selectie van vijftien beha's gemaakt. Van duur tot goedkoop en van veel support tot weinig support!

Röhnisch, €34,95 (medium support)


Nike, €34,95 (medium support)

Nike, €37,95 (high support)


NIke €34,95 (medium support)

Forever21, €12,45 (low support)

Forever21, €16,75 (low support)

Forever21, €13,75 (medium support)


H&M, €14,95 (low support)


H&M, €14,95 (medium support)


H&M, €19,95 (medium support + push up)


Mango, €24,95 (high support)


Mango, €19,95 (low support)


Oysho, €22,99 (medium support)


Oysho, €25,99 (high support)


Adidas, €39,95 (high support)

Draag jij een sportbeha bij het sporten, wat is jouw favoriete sportbeha?
Pin je favoriete sportbeha op Pinbook
 

Must reads 👀