Fashion

Shopping: designer look-a-like items

Ben jij iemand die altijd de duurste kledingstukken uit het rek weet te vissen en gek is op de items die designers elk seizoen weer ontwerpen? We feel you. Helaas heeft bijna niemand een oneindig budget en kan bijna niemand zich deze dure kleding veroorloven. Des te beter is het om look-a-like kledingstukken te vinden die een stuk minder geld kosten! Girlscene deelt de beste designer look-a-like items in deze shopping.

Alexander Wang vs. Primark

Primark T-shirt €8

Ligt de Alexander Wang trui à €1000 niet helemaal in je budget? Bij Primark scoor je een soortgelijk shirt voor €8.

Givenchy vs. ASOS

ASOS sweatshirt €31,36

Givenchy zette de Bambi opdruk op de kaart en veel betaalbare merken sprongen meteen in op de trend. Bij ASOS scoor je namelijk deze Bambi trui voor iets meer dan drie tientjes waardoor je een luttele €1.100 bespaart. Score

Paige vs. Forever 21

Forever 21 jeans €23,75

Veel celebrities zijn gek op jeans van Paige en deze boyfriend fit is één van de nieuwste modellen. Prijskaartje? €300. Gelukkig koop je eenzelfde broek bij Forever 21 voor €23,75!

Céline vs. Nelly

Nelly zonnebril €11,95

Céline staat al jaren aan de top van de modewereld en de designs worden altijd goed ontvangen. Miranda Kerr is bijvoorbeeld gek op deze zonnebril ter waarde van ongeveer €300, maar gelukkig kun je het montuur ook kopen bij Nelly voor €11,95.

Michael Michael Kors vs. Primark

Primark jumpsuit €19

Denim is deze zomer overal! Van denim jacks tot denim jumpsuits, zoals deze van Michael Michael Kors (€250). Bij Primark scoor je ook een denim jumpsuit, maar dan voor nog geen twintig euro. 

Balmain vs. Mango

Mango blazer €39,99

Ben je net zoals Kim Kardashian gek op Balmain jasjes? De versie van Mango kost je slechts €39,99 waardoor je ruim €1.500 bespaart. Ka-ching!

Givenchy vs. Birckenstock

Birckenstock slipper €59,95

Chunky slippers en sandalen zijn hot, ook bij Givenchy. Alleen tel je bij Givenchy snel al €650 neer voor een paar. De beste look-a-like slipper vind je bij Birckenstock, waardoor €59,95 ineens erg weinig geld lijkt te zijn. 😉

Giuseppe Zanotti vs. Aldo

Aldo slip ons €91,36

De opvallende Giuseppe Zanotti slip on schoenen kosten in de winkel een kleine 600 euro. Aldo maakte het design na voor €500 minder, waardoor die Zanotti look-a-likes binnen handbereik zijn!

Welke designer look-a-likes heb jij op de kop getikt?
Pin je favoriete schoenen in Pinbook

Must reads 👀