Beauty

12x Celebs met lange bob

Op de redactie zijn we allemaal groot fan van de lange bob, ofwel de 'lob'. Renée, Emma en Danique knipten hun lange haren al af, Annemerel twijfelt nog steeds en heeft een verbod tot knippen van Danique gekregen. Maar dat neemt niet weg dat ze niet meer mag dromen over een mooie lange bob. We zetten de mooiste celebrity-lobs op een rijtje.


Eerder dit jaar zette Taylor de schaar in haar haren onder het toeziend oog van onder andere Cara Delevingne en Harry Styles, de lange bob staat haar prachtig.


Taylor's nieuwe BFF, Victoria's Secret Angel Karlie Kloss heeft ook een prachtige bob die wel wat weg heeft van Tay-Tay's bob.


Lily Collins' bob staat haar prachtig!


Kylie Jenner zette eind 2013 de schaar in haar lange lokken en is verslaafd geraakt aan de schaar, ze gaat steeds korter! Wij vinden het prachtig. 


Jesscia Szohr (Vanessa in Gossip Girl) zette het afgelopen jaar ook de schaar in haar lokken. Haar ombre bob staat haar heel erg mooi.


Ashley Benson haalde de extensions uit haar haren en gaat tegenwoordig ook weer met een bob door het leven. 

Emma Stone combineert haar lange bob met een dikke volle pony, het laat haar ogen nog meer spreken.


Emma Roberts krult de uiteinden van haar lange bob naar binnen voor een beach-effect.


Hayden Panettiere draagt in de serie Nashville extensions, maar draagt haar haren in het dagelijks leven in een bob die tot net op haar schouders valt.


Jessica Alba haren zijn net iets langer dan de gemiddelde bob, maar we vinden deze lengte ook heel erg mooi het glanst ook zo mooi!


In 2011 knipte Dianna haar lange haren al eens af, maar ze liet haar haren het afgelopen jaar weer lang groeien. Tot een paar dagen voor haar verjaardag de schaar er ineens weer inging. Staat haar prachtig!

Welke celebrity-lob vinden jullie het mooist?

Bron beeld: Reporters & Getty Images
Pin jouw celebrity-lob in Pinbook 

Must reads 👀