Fashion

Online shopping: sjaals

Wat is er in de winter lekkerder dan de hele dag met een fijne sjaal om je nek lopen? Wij op de redactie zouden het liefst met onze sjaal om gaan slapen. Maar sjaals zijn niet alleen ontzettend nuttig, ze kunnen je outfit ook net dat beetje meer geven. Wij selecteerden de leukste voor jullie.

sjaals online shopping

De sjaal van Guess is bij de Bijenkorf nu met 50% korting en kost € 37,50 (1). We vonden de Versace voor H&M collectie niet fantastisch, maar de sjaaltjes zijn wel erg leuk, € 29,95(2) bij H&M. Bij Mango vonden we deze mooie gebreide sjaal voor € 34,95 (3).

Bij Mango vonden we ook de zwart wit gestreepte sjaal, voor € 24,95 (4). Bij de leuke Nederlandse webshop Modemusthaves hebben ze hele mooie sjaals, gemaakt van echte Missoni stof, wauw! € 49,95 (5), maar ook met mooie sterren erop € 24,95 (6).

De kneuterige sjaal met rendiertjes komt bij de H&M vandaan €14,95 (7) en de fake fur col vonden we bij de luxe webshop Mywardrobe, hij is van Michael Kors en kost € 120 (8). Een andere super mooie sjaal vonden we bij de Bijenkorf, van Dept. Deze sjaal staat inmiddels bovenaan ons verlanglijstje € 49,95 (9).

Fake fur vonden we ook bij webshop Nelly, voor € 51,50 (10). De sjaal met rouches vonden we voor de halve prijs 45 euro (11) bij de Bijenkorf. Of we de sjaal van UGGS nu afschuwelijk vinden, of prachtig, daar zijn we nog niet helemaal over uit, maar feit is dat de sjaal zelfs voor de halve prijs € 225 euro (12),iets boven ons budget ligt.

Dragen jullie ook het liefste 24/7 een sjaal met deze weersomstandigheden?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved