Lifestyle

Zo vind je de beste deals!

Als Girlscene-lezeres ben je altijd op zoek naar de beste deals. Wie geen vette spaarpot heeft, moet tenslotte slim zijn! Een dagje naar het pretpark, een weekend weg met je lover of een relaxte dag in de sauna is leuk om te doen, maar je wil daarna ook niet op water en brood hoeven leven. Gelukkig hoeft dat ook niet, als je de juiste site met de beste deals maar weet te vinden! gowithMax.nl is een platform dat je laat inspireren over goeie deals, leuke uitjes, weekendjes weg en reizen welke je direct online kan boeken voor jezelf, of met je vrienden en familie. Lees snel verder voor meer informatie.

Ken jij gowithMax al? Het is een gloednieuw online concept waarbij Max je precies vertelt waar je naartoe moet gaan en waar er leuke dingen gebeuren. Want zeg nou zelf… Soms zien we door de bomen het bos niet meer, zoveel aanbod is er op internet. Hoe fijn is het als iemand de deals selecteert die bij jou passen, en ook nog voor een fijne prijs?! Dat doet Max dus.

Mocht je nu denken aan een site als Vakantieveilingen en Groupon… Dat is het niet. gowithMax is geen kortingssite met een klok die tikt, maar de site staat vol met originele deals. Wel zo fijn; je komt niet voor verrassingen te staan. What you see is what you get, geen kleine lettertjes of vanaf-prijzen.

Om te zien wat gowithMax je te bieden heeft moet je eerst lid worden. Lid worden is heel eenvoudig en gratis door je te registreren met je Facebook-account of je aan te melden met je e-mailadres. Na registratie op het platform behoor je tot de inner circle van Max en krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen. Via de mail en social media word je op de hoogte gehouden van de laatste gowithMax deals. Je kunt je ook abonneren op verschillende Max-alerts. Max houdt je alleen op de hoogte van goede ideeën en tips die jij wil zien!

De gowithMax deals zijn ingedeeld in vijf categorieën, zo is er voor ieder wat wils:
1. funwithMax: concert kaartjes, dagjes weg, uitjes, musea, pretparken
2. relaxwithMax: beauty, sauna, wellness aanbiedingen
3. staywithMax: hotel, bungalow en huisjes huren
4. travelwithMax: reispakketten, vliegtickets
5. shopwithMax: leisure/lifestyle artikelen

De website is dus een plek met fijne deals, maar ook perfect voor als je een origineel uitstapje wil maken. Naast de 'standaard' uitstapjes als pretparken en sauna's, verrast Max je met originele uitstapjes. Zo kun je jouw lover bijvoorbeeld weer verrassen met een originele date! En dat alles voor een fijne prijs.

Word nu lid en bekijk de aanbiedingen op www.gowithMax.nl. Leer Max beter kennen op de bijbehorende blog.

*Dit is een gesponsord artikel

Must reads 👀