News

Shocking: Solange timmert Jay Z in elkaar

Als er iemand een perfect leven heeft, dan is het Beyoncé wel. Althans, dat werd altijd gedacht. Het perfecte imago van Beyoncé heeft gisteren toch een aardig deukje opgelopen. Er zijn beveiligingsbeelden uitgelekt waarop te zien is hoe het zusje van Queen B., Solange, haar man aanvalt. Als er geen bodyguard tussen was gekomen, dan was er misschien wel iets veel ergers gebeurd. En Beyoncé? Die stond er een beetje bij. Het internet smult ervan. Er zijn al talloze 'grappige' plaatjes over het incident verschenen. Het shockerende filmpje en de hilarische plaatjes zien? Lees dan snel verder.

Op het MET gala leek alles nog koek en ei. Beyoncé, Jay Z en Solange waren alle drie aanwezig op het bal waar Anna Wintour geld ophaalt voor het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute. Maar na het gala werd het toch iets minder gezellig. In de lift van het hotel waar ze verbleven, kreeg Jay Z er flink van langs van zijn schoonzus. Op de beveiligingsbeelden is te zien hoe Solange hem schopt en slaat. Een bodyguard komt tussenbeide, maar toch weet Solange hem nog zeker drie keer te raken. Wij vragen ons af… Wat zou er gebeurd zijn als de bodyguard er niet was?

Je zou denken dat Beyoncé er alles aan deed om de boel te sussen, maar op de beelden is te zien dat Beyoncé lange tijd toekijkt hoe haar zus haar man slaat. Pas na enkele rake klappen grijpt de zangeres in.

Bekijk de beelden hieronder:

Watch on YouTube

Solange was duidelijk heel erg boos, maar niemand heeft nog kunnen achterhalen waar de twee een conflict over hadden. "Solange schoot uit haar slof over iets dat Jay had gezegd en nam het verkeerd op', heeft een bron aan US Weekly gemeld. "Ik weet niet zeker wat het precies was, maar ze reageerde nogal overdreven."

Het hotel in New York baalt er stevig van dat de beelden zijn uitgelekt: "We zijn geschokt en teleurgesteld dat de beelden zijn uitgelekt, want wij willen de privacy van onze gasten waarborgen. We zijn de zaak aan het onderzoeken en we laten het er niet bij zitten totdat we weten wie dit heeft gedaan en degene hiervoor gestraft is."

Helaas voor het drietal is er niks meer aan te doen, het filmpje is uitgegroeid tot een ware internethit. Het incident is voor veel mensen een bron voor grappen. De minuut dat het filmpje werd gepubliceerd, verschenen er al talloze grappige plaatjes over de vechtpartij:

Wat vind jij ervan dat Solange Jay Z heeft aangevallen? Waar denk je dat ze ruzie over hadden? Wat vind je ervan dat Beyoncé lang toekijkt? En zijn de plaatjes grappig of moet je hier geen grappen over maken?

Bron: buzzfeed, perezhilton

Must reads 👀